11 лют. 2015 12:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

91

0

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського

 В Одесі пройшов фестиваль «Ліга Сміху - 2015», до другого туру увійшла одна Вінницька команда КВК «Ниче так»


Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського

 Телеканал «1+1», студія «Квартал 95» та «Драйв продакшн» в 2015 році розпочали «Чемпіонат України по гумору». Зйомки пройдуть в Одесі, Дніпропетровську, Києві і Львові. Учасники Чемпіонату були відібрані на Фестивалі «Ліга Сміху - 2015», який проходив в Одесі з 30 січня по 6 лютого. На нього з'їхалися майже півтори сотні команд з усієї України. Перший тур, другий тур, гала-концерт, а між ними - редактура, «нічники», «посиденьки», турнір «Що? Де? Коли?». У першому турі, який проходив два дні, всі команди показали свій виступ, тривалістю не більше 4,5 хвилини. У другий тур пройшли 64 команди - 23 з «фрагментом» і 41 з повним форматом. Другий тур вже дивилося «зіркове журі» і знімала знімальна група. За результатами другого туру 17 команд отримали право виступити у гала-концерті, який пройшов 6 лютого в одеському Театрі музкомедії. 

 Організацією українського «клубу веселих та найкмітливіших» зайнялися невипадкові люди. Керують процесом колишній генеральний директор ТТО АМіК Вінничанин Наум Баруля і колишній головний редактор вищої ліги КВН Андрій Чивурін та «Студія 95-й квартал». Ведучим нового шоу став Володимир Зеленський.

 Актори команди “Ниче так”:Мартинюк Владислава, Рогожин Дмитро, Костенко Інгрет, Ковальська Анастасія, Мбані-Амона Еліна, Редколіс Дмитро.

Щоденик Ліги Сміху від Анастасії Ковальської:

 - Наша поїздка на фестиваль відбулась завдяки ініціативи та підтримці голови громадської організації “Розвиток. Розвиток” Ірині Борзовій,  яка стала директором команди та взяла на себе відповідальність за всі організаційні  питання. Дякуємо за підтримку управлінню у справах сім’ї та молоді ОДА та директору училища культури та мистецтв ім.М.Д. Леонтовича Городинському С.С. Також хочемо подякувати директору фестивалю Вінничанину Науму Барулі за мудрі квн-ські поради, настанови та батьківську турботу. Готувалась до фестивалю наша команда майже цілий місяць, кожен день в нас були репетиції, уроки з вокалу, хореографії, акторської майстерності. Ірина Борзова була присутня майже на всіх репетиціях та завжди нас контролювала, підтримувала та наголошувала, що головне - це розвиток команди, а не перемога. Адже ми є переможцями з КВН у “Вінницькій студентській весні” 2014, виграли кубок міста в “Зоря”, але нам ще потрібно багато працювати над собою. Фестиваль “Ліга Сміху” для нас, як для починаючих артистів - це шанс отримати досвід на сцені. Отже, 30 січня ми були в Одесі , де насгарно зустріли , ми зареєстрували команду та всім акторам команди видали іменні бейджики з нашими фотокартками та логотипом 1+1, квартал 95 та ліги сміху. До речі, вхід на всі заходи був по бейджам, ось тоді ми і відчули всю серйозність та відповідальність, а вже ввечері  відбулось жеребкування команд , наша здобула 102 номер , а це означало що виступ команди “Ниче так” буде 1 лютого, і в нас є ще один день на підготовку.

На першому відбірковому турі розпочали свій виступ з пісні, яка здивувала всіх ,та здобула багато овацій, а також розповіли про відомих Вінничан, щоб запевнити всіх, що у Вінниці живуть «ниче так» люди. Вже в вечері 1 лютого зал «Одесса» зібрав 148 команд для оголошення результатів , лише 41 команда мала змогу пройти далі в повному форматі, та 23 у фрагменти (тобто відібрали кращі моменти з виступу). Не почувши нашу команду в списку повного формату ми майже опустили руки, але вже через хвилину дізнались що ми пройшли у 20 команд, що в фрагментах. Радощам не було межі, адже вже 2-го лютого нас чекала редактура від самого Чингиста Мазинова( актор “Країна У”), нам пощастило працювати з Чингістом, який дав дуже багато цінних порад та настанов для нашої команди. Вже о 22.00 нас чекав турнір з Що ? Де ? Коли ?, який тривав до першої  години ночі, і ми показали не поганий результат, найголовніше що ведучим був саме Александр Андросов!

3 лютого ігор не було, а був лише самий цінний в житті квн-щиків майстер-клас від Андрія Чивуріна, ми отрималибагато інформації для плідної роботи.

4 лютого наша команда підняла людей в залі і змусила сміятися абсолютно всіх, Чому ? Це ви побачите вже в ефірі.

В вечері стартував вокальний конкурс в рамках проекту, і саме на прослуховуванні Костенко Інгрет, Мбані Еліні, Ковальській Анастасії порадили об’єднатися в тріо. Ми виконували пісню Shoking Blue – Venus з українським текстом (там у вишневому саду ). Після того як зіркове журі побачили і почули наше виконання, Володимир Зеленський заявив, що команда “Ниче так” (-очень даже так”). В вокальному конкурсі ми вибороли 3 місце і змогу записувати гімн ліги сміху та фінальну пісню!

5-го лютого ми записували пісню, колективом разом з всім зірковим журі ( Сергій Сивохо, Олена Кравець, Антон Лірник, Потап, Ігор Ласточкин. Ще одним суддею проекту повинен був стати Андрій Кузьменко (Кузьма), трагедія з ним трапилася за 2 дні до того, як він планував з'явитися на проекті. Його місце в суддівській колегії зайняв Юрій Горбунов) ведучим став Володимир Зеленський.

6-го лютого відбулось грандіозне шоу в якому ми приймали участь і отримали масу задоволення!

За весь фестиваль ми здружились з близько 50-тьма командами, були запрошені в різні ліги України, вже на 3 день майже всі нас впізнавали завдяки нашим яскравим образам «нових україночок“, на чемпіонаті з розминки навіть було питання (- що зробити ,щоб сподобатись дівчатам з Вінниці?) на це питання давали відповідь (Ігор Ласточкин та Володимир Зеленский по декілька разів).

Ми показали свою комунікабельність на всіх рівнях спілкування, навчились ще краще поводити себе на сцені , подавати гумор ,та також отримали багато порад від учасників “Країни У”.

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 2

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 3

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 4

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 5

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 6

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 7

Вінницька команда КВК «Ниче так» на фестивалі «Ліга Сміху» отримала комплімент від Зеленського - фото 8

ВИННИЦА.info