5 черв. 2015 14:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

92

0

Вінницька мерія допомагає відбудувати військову частину в Гайсині

Вінницька мерія допомагає відбудувати військову частину в Гайсині

 Вінницька міська рада допомагає гайсинським військовим відновити частину В4050


Вінницька мерія допомагає відбудувати військову частину в Гайсині

 Департамент капітального будівництва Вінницької міської ради передав військовій частині В 4050, що в м. Гайсин сантехнічні матеріали та електорообладнання на суму майже 500 тис. гривень, а комунальне підприємство «Вінницяміськсвітло» допоможе відновити та розширити мережу зовнішнього освітлення території частини.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Військове містечко в Гайсині, яке останніх кілька років не функціонувало, має повністю відновити свою роботу. На місці розформованої льотної частини на початку цього року створено новий повноцінний підрозділ. Відповідно, розпочались ремонтні роботи усіх приміщень, благоустрій територій та інші організаційні заходи, які спрямовані на відновлення життєдіяльності повноцінного військового містечка.

Вінницька міська рада також долучилась до цього процесу. На минулій сесії міської ради, яка відбулась 29 червня, депутати ухвалили рішення «Про передачу обладнання та матеріалів з балансу департаменту капітального будівництва міської ради на баланс військової частини В4050». До переліку засобів входять різні кабелі, проводи, вентилі, лампи, монометри, світильники, електричний котел, насоси та багато іншого. Загалом це сантехнічне і електричне обладнання на загальну суму майже 500 тис. гривень, яке допоможе відновити мережі військової частини, що вже застріли і були пошкоджені, а подекуди взагалі зруйновані. На цьому тижні все приладдя вже було передано військовим.

А у вівторок, 2 червня, до гайсинської частини їздили представники департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради та комунального підприємства «Вінницяміськсвітло». Вони оглянули територію і разом із військовими визначили необхідний обсяг робіт по розширенню вуличного освітлення військової частини. Директор підприємства Вадим Кондрацький розповів: «До кінця місяця ми плануємо у цій військові частині встановити кілька десятків нових ліхтарів. Сьогодні там зовнішнє освітлення є фактично лише по центральній алеї. Ми допоможемо розширити мережу, щоб на всій території були вуличні ліхтарі».

ВИННИЦА.info