16 верес. 2016 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

80

0

Вінницька мерія нарахувала 500 мільйонів на ремонт «Локомотиву». Відповідь на петицію

Вінницька мерія нарахувала 500 мільйонів на ремонт «Локомотиву». Відповідь на петицію

 На реконструкцію центрального стадіону немає коштів 


Вінницька мерія нарахувала 500 мільйонів на ремонт «Локомотиву». Відповідь на петицію

Звернення вінничанина щодо реконструкції «Центрального міського стадіону» набрало необхідну кількість підписів для розгляду, 16 вересня міськрада дала відповідь на петицію, де зазначено, що реконструкція коштує 500 млн. гривень, на що місцевий бюджет немає коштів, але

Відповідь розміщена на сайті місцевих петицій.

Вашу петицію щодо проведення ремонту (реконструкції) Центрального міського стадіону розглянуто.

«Повідомляємо, що міською радою проводиться активна робота з пошуку інвесторів для проведення реконструкції Центрального міського стадіону, враховуючи, що попередньо прорахована загальна кошторисна вартість реконструкції даної спортивної споруди складає близько 500 млн. грн.

Названі видатки щороку надаються пропозицією до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок коштів бюджету розвитку міста Вінниці по галузі «Фізична культура і спорт».

На жаль, розпочати роботи по реконструкції Центрального міського стадіону можливо лише із залученням інвесторів, які на даний час відсутні.

Одночасно доводимо до Вашого відома, що з метою підтримання у належному стані спортивної споруди за кошти міського бюджету на центральному міському стадіоні проводились капітальні ремонти та роботи з усунення аварійного стану будівлі.

Також підприємство «Центральний міський стадіон» постійно власними силами проводить поточні ремонти.

Вдячні Вам за активну життєву позицію, вболівання за розвиток спорту та фізичної культури у м.Вінниці», - зазначено у відповіді.

Нагадаємо, Іван Грабовський на сайті місцевих петицій зареєстрував звернення, в якому просив мерію відремонтувати «Центральний міський стадіон».

Вінниця.info