22 лип. 2010 18:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

44

0

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля

молоді активісти за заповнену анкети пригощали стаканчиком холодного квасу


Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля

Відділ сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради спільно з Молодіжною радою міста протягом тижня проводитимуть анкетування мешканців Вінниці стосовно організації дозвілля сімей, дітей та молоді.

Про це розповів начальник відділу сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов.

За його словами, від сьогодні 22 липня протягом тижня у всіх районах Вінниці буде проведено анкетування дорослих та дітей на визначення їх інтересів з організації дозвілля в своїх мікрорайонах. «За останні 1,5-2 роки у Вінниці запроваджені нові програми такі як «пляжний патруль», «аніматори», скейт-парк та інші – усі ці програми ми (управління-авт.) створювали на свій розсуд, а тепер ми хочемо йти далі в мікрорайони і для себе хочемо чітко знати, що необхідно кожному з районів, щоб для дітей, сімей та молоді це було цікаво», - пояснив Р.Анфілов.

Він зазначив, що перед тим, як розробляти нові програми, набирати інструкторів управління шляхом анкетування має намір визначити потреби кожного із мікрорайонів міста.

«За тиждень ми отримаємо близько тисячі відповідей на анкети. Анкети мають розгорнутий тип, тобто там не тільки можна відповідати «так» чи «ні», а можна залишати свої побажання», - зазначив Р.Анфілов.

Начальник відділу сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради також зазначив, що батьки а особливо діти охоче приймають участь в анкетуванні. «Діти з цікавістю та відповідальністю ставляться до опитування, адже в них запитують їх думку, вони навіть сперечаються. Ми не можемо їх відтягнути «за вуха», - розповів про перший день анкетування в сквері Козицького Р.Анфілов.

Після завершення анкетування усі результати будуть опрацьовані та визначені найбільше актуальні пропозицій, які мерія планує впроваджувати вже в серпні, вересні 2010 року. «В нас є фінанси, є приміщення і зараз важливо наповнити їх певним змістом і щоб це був зміст не для «галочки», а для реального результату», - повідомив Р.Анфілов.

Усі охочі, які заповнять анкети, отримають келих прохолодного квасу місцевого виробника. Р.Анфілов також додав, що в мікрорайонах анкетування проводитиметься переважно після 18 години, коли люди вже прийдуть з робіт і в вечірній час більше збирається як молоді так і дітей.

Також відкрита телефонна лінія, де бажаючі можуть по телефону 59-52-82 відповісти на запитання та по електронній пошті [email protected] надіслати свої пропозиції.

 

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 2


Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 3


Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 4


Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 5


 

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 6

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 7


 

Вінницька мерія пропонує «кваснути» про дозвілля - фото 8

 

ВИННИЦА.info


0
0