24 жовт. 2010 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

32

0

Вінницька «Нива» програла аутсайдеру

Вінницька «Нива» програла аутсайдеру

Останній матч першого туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги вінницька «Нива» програла на виїзді одному з аутсайдерів ліги бурштинському «Енергетику» із рахунком 0:1


Вінницька «Нива» програла аутсайдеру

Останній матч першого туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги вінницька «Нива» програла на виїзді одному з аутсайдерів ліги бурштинському «Енергетику» із рахунком 0:1.

«Енергетик» дав бій вінницький «Ниві» і здобув перемогу. Більшість атак команда будувала через швидкого Олександра Семенюка, який тримав захист гостей в напрузі. Кілька разів його пробували вивести один на один, але захисники не помилялися. Небезпека для воротарів обох команд виникала після стандартів.

На 25-й хвилині Мостовий своїм навісом знайшов Долотка, той пробив, удар заблокували, а потім Віктор Данищук головою бив поруч з стійкою. Через кілька хвилин Данищук пробивав вже ногою, але на цей раз вже вище воріт. На полі точилась боротьба за кожен м’яч, проте перший тайм закінчився без забитих м’ячів.

Після перерви гра пожвавішала, а гості знову намагалися забити швидкий м’яч. Козьбан бив, але воротар «енергетиків» рятує свою команду.

На 53-й хвилині гості з Вінниці вже виймали «круглого» з своїх воріт. Семенюк прийняв м’яч після навісу, розвернувся і пробив в дальній кут. 1-0.

Зрозумівши, що «Нива» перебуває в стані шоку, «Енергетик» пішов забивати другий гол. З дальніх дистанцій непогано пробивали Гребинський і Данищук. На 59-й хвилині Долотко промчав правив флангом, подав на Чернова, той красиво перекидав захисника собі на хід, але трюк не вдався. Через кілька хвилин пройшов пас Долотка на Януша, та Орест не зміг швидко обробити його.

На 66-й хвилині «Нива» пішла в контратаку і після зрізки м’яч мало не опинився в воротах «Енергетика». Хомин якимось дивом зреагував на цей удар, а потім не дав зробити добивання. На 71-й хвилині Семенюк хотів повторити чудо-гол Хавєра з «Металіста», але удар через себе ножницями заблокували.

А через три хвилини вже Качур перевірив на міцність стійку воріт і знову Хомин героїчно знешкодив добивання. Забити воротарю «Енергетика» гравцям Вінниці так і не вдалось, а ще складніше стало їм це зробити після вилучення Козьбана за грубий підкат і другу жовту картку.

 

"Енергетик" - "Нива" 1:0.

 

"Енергетик" Бурштин: Хомин, Лазорик, Слука, Мельник, Мостовий, Януш (Прокопович 93), Данищук, Чернов (Срібний 92), Гребинський, Долотко, Семенюк (Барчук 89). 

"Нива" Вінниця: Гайдаржи, Найко, Прохоров, Гергелюк, Воронін, Герасимець (Кушка 72), Варченко, Пилявський, Бовтрук (Лукянець 61), Козьбан, Качур.

Гол: Семенюк 53

Попередження: Долотко 25, Лазорик 29, Мельник 86 - Козьбан 17, 78 (вилучення - 2 попередження), Пилявський 74.

Вилучення: Козьбан 78

 

За матеріалами офіційного сайту ФК «Енергетик»


0
0