5 листоп. 2010 23:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

52

0

Вінницька ОВК вирішила перерахувати голоси на "Ставці Гітлера"

Вінницька ОВК вирішила перерахувати голоси на "Ставці Гітлера"

Вінницька обласна виборча комісія 5 листопада о 22:30, за півтори години до кінцевого строку оголошення остаточних результатів виборів, вирішила зобов’язати дільничну комісію №03024 одномандатного мажоритарного округу №5 у Вінницькому районі перерахувати бюлетені на виборах депутатів обласної ради


Вінницька ОВК вирішила перерахувати голоси на "Ставці Гітлера"

Вінницька обласна виборча комісія 5 листопада о 22:30, за півтори години до кінцевого строку оголошення остаточних результатів виборів, вирішила зобов’язати дільничну комісію №03024 одномандатного мажоритарного округу №5 у Вінницькому районі перерахувати бюлетені на виборах депутатів обласної ради.

За відповідне рішення проголосувало 10 з 18 членів обласної комісії.

Відповідне рішення прийняте на підставі скарги кандидата в депутати облради Ігоря Вернигора, який вважає, що протокол, який переданий у районну виборчу комісію відрізняється від тих, що затверджені членами дільничної комісії.

О 23:30 до обласної виборчої комісії прибули перші представники дільничної комісії №03024, але представники обласної комісії ще не знайшли мішок із бюлетенями ДВК, який зберігається у підвальному приміщенні адмінбудинку облради.

Отож Вінницька обласна виборча комісія фізично не в змозі до 0 годин 6 листопада встановити остаточні результати виборів у Вінницьку обласну раду.

Нагадаємо, що 4 листопада Вінницька ОВК не прийняла бюлетені та протокол від комісії виборчої дільниці №03024 одномандатного мажоритарного округу №5 у Вінницькому районі.

 

ВИННИЦА.info


0
0