26 лип. 2010 18:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

42

0

Вінницька влада зобов’язала облаштувати всі ставки пляжами

Вінницька влада зобов’язала облаштувати всі ставки пляжами

з початку року в області потонула 81 людина

 


Вінницька влада зобов’язала облаштувати всі ставки пляжами

Перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан зобов’язав всіх власників та орендарів ставків області облаштувати місця для купання.

Про це І.Мовчан сказав 26 липня під час наради з керівниками районів.

Доповідаючи про ситуацію на водних об’єктах області заступник голови Вінницької облдержадміністрації Роман Аксельрод повідомив, що з початку року у Вінницькій області на водних об’єктах загинула 81 людина з них 10 - діти, а з початку купального сезону – загинуло 72 людини (з них 9 - діти). «В минулому році на цей час мали 60 загиблих із них 6 діти. За весь 2009 рік мали 87 загиблих з них 10 – діти. Ситуація по області катастрофічна», - сказав Р.Аксельрод.

Він також зазначив, на деяких ставках не пускають людей купатись і люди починають шукати собі потаємні місця для купання. «Тому я закликаю голів райдержадміністрацій зібрати всіх власників ставків та зобов’язати їх визначити місця для купання», - сказав Р.Аксельрод.

У зв’язку з цим перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації І.Мовчан доручив головам районних державних адміністрації протягом найближчих днів зустрітись з усіма без винятку орендарями ставків та довести їм позицію влади.

«Ми маємо зобов’язати їх визначити на ставках місця, поставити там знаки «Місце для купання» відповідно все, що стосується інструкцій звернутись до МНС, начальнику МНС у Вінницькій області також сьогодні дано відповідне доручення», - сказав І.Мовчан.

Перший заступник голови Вінницької ОДА також вимагає, щоб найближчими днями доручення було виконано та реєстр всіх ставків з фотографіями, облаштованих для купання місць, були пред’явлені йому особисто.

Нагадаємо, що у червні Головне управління МНС України у Вінницькій області закликало жителів області дотримуватися основних вимог безпеки при відпочинку на водоймах.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0