3 квіт. 2015 16:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

54

0

Вінницька єпархія шукає волонтерів, які б допомагали дітям-сиротам

Вінницька єпархія шукає волонтерів, які б допомагали дітям-сиротам

 Потрібні волонтери для благодійної справи


Вінницька єпархія шукає волонтерів, які б допомагали дітям-сиротам

 18 травня у Вінниці вдбудеться відкриття православної виставки. Під час заходу молодь збиратиме кошти для дітей-сиріт. Вінничан- волонтерів запрошують приєднатися до доброї справи, яка носитиме назву «Молоді небайдужі серця».

Про це повідомляє прес-служба Вінницької єпархії.

«Це буде наша сьома акція в Експоцентрі.  Збираємо гроші на купівлю матеріалів для рукоділля та придбання подарунків маленьким іменинникам. Не відмовляємося й від продуктів, дитячих речей та іграшок, які приносять люди. Ця робота займає багато часу, тому є потреба у помічниках», - розповідає Єлизавета Плонська.

У листопаді минулого року «МНС» зверталися до читачів «Православної Вінниччини» з проханням «попрацювати» волонтерами і це оголошення дало результат: допомогти зголосилися 20 чоловік.

« Кожен виділив часу скільки міг. Хтось годину-дві, а хтось щодня як на роботу приходив. І, слава Богу, зібрали 6000 гривень. На ці кошти купили бісер, папір, різдвяні подарунки, солодощі, придбали дитячу літературу та ігри для іменинників», - каже жінка.

«Молоді небайдужі серця» відвідують вихованців дитбудинків «Гніздечко», «Малятко», Стрижавського інтернату. Діти радіють увазі, спілкуванню, а також подарункам і матеріалам для рукоділля, які приносять їхні дорослі друзі. Аби було на що купувати необхідне – й проводиться благодійний збір на виставках.

Чергова православна виставка планується на 18-24 травня. Про бажання взяти участь у благодійній акції можна сповістити за телефоном: 097-257-61-77, Єлизавета.

ВИННИЦА.info