30 листоп. 2015 15:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

132

0

Вінницькі боксери вибороли перемогу на юнацькому чемпіонаті України

Вінницькі боксери вибороли перемогу на юнацькому чемпіонаті України

 Вінницькі боксери виграли юнацький чемпіонат України


Вінницькі боксери вибороли перемогу на юнацькому чемпіонаті України

 З 25 по 29 листопада у вінницькому в СК «Нокаут» проходив чемпіонат України з боксу серед 12-13 річних юнаків. Вінницькі боксери виграли юнацький чемпіонат України.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Чемпіонат був присвячений пам’яті видатного вінницького наставника, заслуженого тренера України Анатолія Вальчука і проводиться в 11-й раз. Анатолій Вальчук виховав цілу плеяду боксерів на чолі з першим майстром спорту міжнародного класу з боксу на Вінниччині Андрієм Гончаром. Він пішов з життя в 2000 році. Перед початком боїв пам’ять Анатолія Вальчука вшанували хвилиною мовчання.

Змагання підтримали відділення НОК України Вінницької області, облспортуправління, міський спорткомітет, ФБУ, обласна федерація боксу, СК «Нокаут», профільне міністерство і спонсори. В них взяли участь 320 спортсменів практично з усіх регіонів. Вони виступали у 18 вагових категоріях.

В командному заліку на чемпіонаті перемогла збірна Вінниччини. Вінничани здобули десять нагород, серед яких шість золотих. Чемпіонами, зокрема, стали господарі рингу Геннадій Масленніков (вагова категорія 38,5 кг), Юрій Остапенко (40 кг), Максим Власюк (46 кг), Олександр Сіваш (54 кг), Дмитро Яськов (62 кг), Володимир Кушнір (76 кг).

«Безумовно, саме господарі домінували на рингу. Також високі результати продемонстрували представники Хмельницької і Запорізької областей», – відзначив головний тренер збірної Вінниччини з боксу серед юнаків 2002 – 2003 р.н. Олексій Литвенюк.

Нагадаємо, 20 листопада у Вінниці в клубі «Нокаут» проходять півфінальні поєдинки головного боксерського старту року - Чемпіонату України з боксу серед чоловіків 2015, присвяченого пам’яті Миколи Капусти.

ВИННИЦА.info