25 черв. 2010 18:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

47

0

Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху

Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху

В оздоровчі табори працівники ДАІ запросили команду клубу кмітливих та винахідливих


Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху

На підмогу для проведення «Дня з ДАІ» у оздоровчих таборах працівники Вінницької Державтоінспекції запросили професіоналів – команду клубу кмітливих та винахідливих юних інспекторів дорожнього руху Вінницької школи-гімназії №6.

Днями весела команда юнаків та дівчат у жартівливій формі ознайомили дітей, які перебувають на відпочинку у оздоровчому таборі ім. Юлії Рябчинської, із основними правилами дорожнього руху. Виявляється, під сучасні пісні можна легко написати текст про ПДД та під рухи хіп-хопу адаптувати сигнали регулювальника.

-«От урока будет прок», - так назвали свою презентацію по правилам дорожнього руху мої вихованці. Вони самі підбирають пісні, а потім пишуть до них жартівливі тексти про порушників на дорогах. Наша агітбригада неодноразовий переможець різних конкурсів, - розповіла керівник пришкільного Центру по вивченню ПДД Тетяна Кашпирук.

Окрім пісень та танців, працівники ДАІ привезли у табір службовий патрульний автомобіль «TOYOTA CAMRY»  та два мотоцикли «HONDA», на яких покатали дітлахів.

-Влітку ми плануємо охопити всі табори вінницької області такими заходами. Під час «Дня із ДАІ» ми проводитимемо лекції, бесіди, вікторини, ігри. Наша робота дає позитивний результат – кількість ДТП за участі дітей зменшується, - запевнив керівник прес-служби УДАІ області Володимир Матичко.

Діти раділи, приміряючи шлеми та фотографуючись на даішних мотоциклах на мобілки. А семирічна Оксана, учениця ЗОШ №5 поділилась із журналістами своїми враженнями про побачене:

-У тата є машина, але я раніше не звертала уваги, як керує авто. Тепер зважатиму, що не слід його відволікати – нехай дивиться на дорогу і не порушує правила, - сказала дівчинка.

Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху

Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху - фото 2

 

Вінницькі ДАІшники навчають дітей сміятись з правил дорожнього руху - фото 3

 

ВИННИЦА.info


0
0