1 верес. 2010 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

53

0

Вінницькі ДАІшники заохотили безаварійну школу

Вінницькі ДАІшники заохотили безаварійну школу

вручили Кубок за "Рік без ДТП" вінницькій школі №33


Вінницькі ДАІшники заохотили безаварійну школу

За зразкову поведінку на дорогах, дотримання правил та профілактичну роботу Управління Державтоінспекції у Вінницькій області нагородило ЗОШ №33 м. Вінниці Кубком за перемогу у конкурсі "Навчальний рік без ДТП".

Нагороду вручив начальник ДАІ області полковник міліції Геннадій Прокопович.

"Ваші школярі відзначились найкращою у місті поведінкою на дорогах: жодного порушення правил, жодної пригоди за участі дітей, високий рівень знань правил дорожнього руху. Сподіваюсь, цей Кубок залишиться у вас ще й на наступний рік", - відзначив Г. Прокопович.

За словами керівника, із загальної кількості - 35 шкіл міста було обрано 15, де протягом року жодна дитина не потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Надалі претендентів на Кубок вивчали на предмет проведення профілактичної роботи, оформлення класних куточків, забезпечення вчителів необхідними методичними матеріалами та якості і кількості проведених для школярів уроків із ПДД.

Як наголосили у Державтоінспекції, конкурс проводиться четвертий рік поспіль. Минулоріч володарем Кубку була ЗОШ №35, також право називатись "зразковою школою без ДТП" у свій час мали ЗОШ №32 та ЗОШ №22.

Керівники Державтоінспекції також побували сьогодні у підшефних школах-інтернатах: Прибузькій, Піщанській, Брацлавській, Немирівський. Діти, позбавлені батьківського піклування отримали від шефів канцелярські товари та солодкі подарунки.

Слід зазначити, що цього року першого вересня працівники Державтоінспекції Вінниччини приділили безпеці дітей особливу увагу.

"Сьогодні в офісі працює лише чергова частина. Всі працівники задіяні на забезпечення безпеки руху в районах розташування шкіл. До роботи долучились і юні інспектори дорожнього руху, які регулюють перехрестя на пішохідних переходах в зонах транспортних розв’язок", - відзначив керівник прес-служби ДАІ області Володимир Матичко.

Він наголосив, що робота у посиленому режимі триватиме протягом місяця, щоб діти звикли до інтенсивності міського руху, оскільки "під час літнього відпочинку багато з них відпочивали у таборах чи у рідних в селах і відвикли від вуличного руху у місті".

 

ВИННИЦА.info


0
0