3 квіт. 2015 11:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

70

0

Вінницькі комунальники відзвітували за прибирання вулиць від квітневого снігу

Вінницькі комунальники відзвітували за прибирання вулиць від квітневого снігу

 Місто прибирали 13 одиниць спецтехніки та близько тисячі працівників


Вінницькі комунальники відзвітували за прибирання вулиць від квітневого снігу

 З квітня з сьомої години ранку працівники комунальних підприємств очищають Вінницю від снігу. І хоча на вулиці плюсова температура, щоб не утворювалась каша, дороги та тротуари міста посипаються протиожеледними матеріалами. На прибудинкових територіях працює майже 800 двірників і спецтехніка.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Розуміючи, що весною може погіршитися погода, працівники комунальних підприємств не переобладнували всю техніку на літнє прибирання, щоб при потребі оперативно реагувати на обставини. І техніка таки знадобилась – квітень здивував вінничан рясним снігом.

Як зазначив начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою В’ячеслав Хілінський, зранку на вулиці міста виїхало два автомобілі, які виконують ці функції. Після припинення снігу працівники комунальних підприємств плануватимуть свої подальші дії відповідно до температурних показників і прогнозів синоптиків. Тротуари Вінниці з самого ранку прибирають від снігу п’ять малогабаритних тракторів.

Наводять лад працівники комунальних підприємств і на прибудинкових територіях. З 7-ї ранку у дворах прибирає майже 800 двірників, їм у підмогу вийшло 6 одиниць малогабаритної техніки, яка зчищає снігову кашу.

ВИННИЦА.info