14 лют. 2015 13:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

26

0

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО

Підтримати та провести бійців прийшли їхні рідні, друзі та колеги


Вінницькі міліціонери вирушили в АТО

Черговий загін вінницьких міліціонерів вирушив у зону проведення антитерористичної операції, аби відновлювати правопорядок на Сході України та змінити своїх побратимів у небезпечному відрядженні.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Десятий зведений загін працівників вінницької міліції та бійці батальйону «Вінниця» сьогодні виїхали в зону АТО. Сотня міліціонерів зведеного загону нестимуть службу у Краматорську, а 70 спецпризначенців батальйону «Вінниця» виконуватимуть завдання поставлені штабом АТО у Попасній на Луганщині.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 2

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 3

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 4

Урочисті проводи правоохоронців у небезпечне відрядження розпочались з хвилини мовчання, якою міліціонери вшанували світлу пам'ять майора міліції Дениса Жембровського, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції під час виконання службових обов’язків.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 5

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 6

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 7

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 8

До правоохоронців, які з бойовим настроєм та прапором України вишикувались на плацу, звернувся керівник вінницької міліції:

- Сьогодні ви вирушаєте до зони АТО, де вже побували більше тисячі вінницьких міліціонерів, які з гідністю виконали свій службовий обов’язок, – звернувся до міліціонерів загону начальник УМВС Ігор Моренець. – Це нелегке випробування, але я щиро вірю, що наша підтримка та молитви рідних допоможуть вам з честю виконати усі поставлення завдання та повернутися живими та неушкодженими.

Дата від’їзду співпала з Днем народження оперуповноваженого карного розшуку Олександра Гнатишена. Керівник міліції Вінниччини особисто привітав іменника зі святом та побажав йому усього найкращого.

Для того, аби аби кожен міліціонер, який вирушає боронити країну, мав форму, захисну амуніцію, спецзасоби та усе необхідне для польових умов, докладає зусиль не лише керівництво вінницької міліції, а й небайдужі мешканці Вінниччини та волонтери.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 9

Ігор Моренець вручив подяку вінницькому волонтеру Богдану Бондаренку, який координував передачу безпілотника від авто майдану Чикаго та його керівникові Михайлу Глебову, який зараз живе за океаном.

Долучились до допомоги бійцям спецбатальйону «Вінниця» керівники та працівники служби таксі «Бліц Таксі», які подарували спецпризначенцям двіавтівки та передали продукти харчування.

З найкращими побажаннями миру, добра та любові вихованці відомчого садочка «Теремок» подарували правоохоронцям патріотичні значки з побажаннями добра, як знак того, що їхні серця та думки завжди разом з ними, не зважаючи на відстань.

Перед виїздом міліціонери, відряджені в зону АТО, отримали благословення від настоятеля храму святого великомученика Дмитрія Солунського отця Сергія, який побажав хлопцям якнайшвидше повернутися додому з миром та без втрат.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 10

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 11

Підтримати та провести бійців прийшли їхні рідні, друзі та колеги.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 12

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 13

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 14

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 15

Кожна родина проводжала свого героя, який прийняв рішення їхали в ризиковане відрядження.

Пишається батьком-героєм, який вже втретє вирушає на Луганщину, маленька Настуня.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 16

Дівчинка з нетерпінням чекає свого любого татуся.

Також сьогодні у відрядження в зону АТО колеги та рідні провели працівників управління боротьби з економічною злочинністю, які нестимуть службу на блокпостах.

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 17

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 18

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 19

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 20

Вінницькі міліціонери вирушили в АТО - фото 21

ВИННИЦА.info