9 груд. 2010 18:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

61

0

Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста

Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста

Окрилена прийнятим податковим кодексом, команда Вінницької ДПА у безкомпромісному фінальному матчі взяла реванш за поразку у групі в команди Повітряних Сил


Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста

Команда Державної податкової адміністрації у Вінницькій області стала переможцем чемпіонат Вінниці з футзалу серед державних службовців.

Третє місце у вольовій боротьбі посіли службовці Адміністративного суду, які переграли футболістів Служби безпеки України.

У турнірі, присвяченому до Дня Збройних Сил, взяли участь представники силових структур, відомств та органів місцевого самоврядування обласного центру. Спортсмени представляли Службу безпеки України, Адміністративний суд, прокуратуру, Міністерство внутрішніх справ, міськвиконком, облдержадміністрацію, податкову адміністрацію і, звичайно, Повітряні Сили ЗС України.

Турнір стартував 22 листопада у спорткомплексі «Ремтехсільмаш». Шляхом жеребкування команди розділили на дві групи. Перші та другі місця в підгрупах зустрілися у півфінальних стикових іграх. Це колективи ДПА і СБУ, Повітряних Сил та Адміністративного суду.

У результаті, путівку в фінал здобули офіцери Повітряних Сил та податківці. Третє місце у вольовій боротьбі посіли службовці Адміністративного суду. А от двобій за чемпіонство став безкомпромісним та інтригуючим, адже команди вже зустрічалися в груповому турнірі. Тоді Повітряні Сили здолали податкову з рахунком 6:3.

А вже у фіналі фортуна усміхнулася команді ДПА, яка, по дорозі до пальми першості, змела зі свого шляху основних фаворитів змагання. Після першого тайму військовослужбовці Повітряних Сил поступалися з рахунком 0:3. У другому – офіцерам вдалось згуртуватись, налагодити гру і, зрештою, відновити рівновагу. За декілька хвилин до кінця матчу рахунок на табло був рівним – 4:4. Вболівальники на трибунах оживились, повеселішали, адже кінцівка виглядала по-справжньому фінальною – от-от почнуться пенальті. Однак влучним пострілом із середньої дистанції команда податкової поставила крапку у грі і показала всім учасникам, як треба прогресувати і набирати ігрову форму по ходу турніру. Отож, 5:4 на користь Вінницької ДПА.

 Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста

 Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста - фото 2

 Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста - фото 3

 Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста - фото 4

 Вінницькі податківці - кращі з футзалу серед держслужбовців міста - фото 5

Юрій Ігнат, прес-центр Повітряних сил Збройних сил України, спеціально для ВИННИЦА.info


0
0