5 трав. 2015 12:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

160

0

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі

 На Вінниччині пройшов XVI волейбольний турнір імені Сергія Берчука


Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі

 Днями на Вінниччині відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті колишнього заступника начальника обласної ДАІ підполковника міліції Сергія Берчука. Щорічно, у травні місяці, представники волейбольних команд райвідділів міліції Вінниччини та Управління ДАІ збираються на батьківщині Сергія Анатолійовича, щоб зіграти в улюблену гру свого товариша, який трагічно загинув при виконанні службових обов’язків.

Про це повідомляє Державтоінспекція УМВС України у Вінницькій області.

Заступник начальника Державтоінспекції Вінниччини Сергій Берчук загинув 11 липня 1998 року. Працівники ДАІ повертались з відпрацювання, яке проводилось у Могилів-Подільському районі. Сергій Берчук їхав у головній машині, яка зіткнулась із вантажівкою. Разом із ним загинуло ще четверо людей.

Вже шістнадцять років поспіль у м. Тиврів проводять в пам'ять про нього волейбольні змагання. Цього року за звання кращої волейбольної команди змагалися шість команд 6 команд. Це з райвідділів міліції: Томашполя, Могилів – Подільського, Тиврова, управління внутрішніх справ Вінниччини, УДАІ та Жахнівської сільської ради.

 У чесній та запеклій боротьбі перше місце завоювала волейбольна команда Могилів-Подільського РВ, у якої до наступного року залишиться перехідний кубок. Друге – управління Державтоінспекції Вінниччини, третє почесне місце команда УМВС у Вінницькій області . У присутності родини загиблого міліціонера керівники управління ДАІ вручили переможцям цінний подарунок телевізор, який співробітники Могилів-Подільського РВ, традиційно, передали родині загиблого товариша.

 Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 2

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 3

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 4

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 5 

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 6

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 7

Вінницькі правоохоронці взяли участь у волейбольному турнірі - фото 8 

ВИННИЦА.info