12 лип. 2018 17:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

55

0

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу

 Вінничани показали чудові результати на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації.


Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу

У Чехії в місті Докси відбувся Чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації серед юнаків. За Національну збірну України змагались вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2. А саме, Дремлюга Максим, Безверхній Євген, Ляхович Володимир, Солоненко Аліна, Владімірова Віра. 

Вінничани завоювали 12 медалей (2 особисті і 10 командних).

Про це повідомляє НОК України у Вінницькій області.

Загалом на чемпіонаті світу кольори національної збірної України захищали п’ять членів федерації радіоспорту Вінницької області, всі – вихованці міської спортшколи №2. В особистому заліку на класичній дистанції 144 МГц звання чемпіона світу здобув Володимир Ляхович (серед юнаків до 14 років – Ч14). Він же виборов особисту бронзову нагороду на класичній дистанції 3,5 МГц.

Високий результат Володимира підтримали його партнери по команді. Завдяки цьому наші хлопці у категорії Ч14 у командному заліку на класичній дистанції 144 МГц посіли перше місце, а на класичній дистанції 3,5 МГц – друге.

 Максим Дремлюга і Євген Безверхній стали чемпіонами світу у категорії Ч16 в командному заліку на дистанції 3,5 МГц, а на дистанції 144 МГц вибороли срібні медалі. Аліна Солоненко і Віра Владімірова доклали максимальних зусиль для командного результату в категорії Ж14 і здобули срібло в обох класичних дистанціях.

В Чехії спортсмени національної команди вибороли 18 медалей, серед яких шість золотих, 11 срібних і бронзова. Завдяки цьому Україна посіла друге загальнокомандне місце, пропустивши вперед лише господарів чемпіонату – команду Чехії. Третє місце у збірної Росії.

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу 

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу - фото 2

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу - фото 3 

Вінницькі радіоспортсмени стали чемпіонами світу - фото 4 

Вiнниця.info, фото – НОК України у Вінницькій області.