5 груд. 2015 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

45

0

Вінницькі стрільці привезли нагороди з Польщі

Вінницькі стрільці привезли нагороди з Польщі

 5 вінницьких стрільців отримали нагороди на змаганнях в Польщі


Вінницькі стрільці привезли нагороди з Польщі

 В Польщі відбулися престижні міжнародні змагання з кульової стрільби. В них взяли участь п’ять вихованців Вінницької обласної ДЮСШ зі стрільби. Це Богдан Кириленко, Андрій Шклярук, Павло Крепостняк, Вадим Бондарчук і Світлана Огер.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Наші спортсмени здобули низку нагород в юніорському заліку. Зокрема, майстер спорту міжнародного класу Світлана Огер стала бронзовою призеркою в стрільбі з гвинтівки. Її тренує Віктор Щерба – директор обласної ДЮСШ зі стрільби, віце-президент обласної федерації кульової стрільби.

Майстер спорту Павло Крепостняк посів третє місце в особистому заліку у стрільбі з пневматичного пістолета. А наше тріо пістолетчиків (Богдан Кириленко, Андрій Шклярук, Павло Крепостняк) посіли стали віце-чемпіонами в командному заліку. Їх підготував провідний тренер Вінницької обласної ДЮСШ зі стрільби Денис Мустафаєв.

– Змагання мали статус відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться в лютому наступного року в Угорщині. За підсумками змагань у Польщі путівки туди вибороли 17-річний Богдан Кириленко і 20-річний Андрій Шклярук, – розповіла заступник директора обласної ДЮСШ зі стрільби Олена Климчук.

В 2015 році одразу 23 вінничанина входить до складу збірної України з кульової стрільби (основа, кандидати і резерв), серед них 12 – вихованці обласної профільної спортшколи. Згідно із попередніми даними, наступного року ці показники залишаться на аналогічному рівні.

Вінницькі стрільці привезли нагороди з Польщі

 

Вінницькі стрільці привезли нагороди з Польщі - фото 2

 

ВИННИЦА.info