18 трав. 2015 16:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

53

0

Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015»

Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015»

 Фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015»


Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015»

 У Вінниці у День Європи в Україні відбувся найчисельніший студентській фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015». До фестивалю долучилося близько двадцяти навчальних закладів Вінниці.

Особливістю проведення у цьому році стало те, що фестиваль відбувся на відкритій професійній сцені на Європейській площі міста під девізом «Європа починається з мене».

 Вчетверте організаторами фестивалю виступили громадська організація «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради. Сприяли проведенню заходу управління у справах сім`ї, молоді та спорту ОДА, відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, студентський Парламент Вінниччини та Вінницька молодіжна рада.

 Фестиваль «Вінницька Студентська весна 2015» стартував з Майдану Незалежності. Талановита та активна молодь привітала святковим парадом вінничан, гостей з Європи та офіційні делегації, що прибули до Вінниці. Після завершення офіційного відкриття спільним парадом студентство вирушило на Європейську площу, де разом з вінничанами та гостями міста виконали Гімн України.

У гала-концерті «Вінницька Студентська весна» були представлені найкращі та найактивніші студенти вузів міста. Кожна команда учасників змогла гідно представити свій учбовий заклад у таких жанрах, як вокал, хореографія та оригінальний жанр. Студентство Вінниці продемонструвало свою неповторність, талановитість та багатогранність. Своєю неординарністю та артистизмом вражали ведучі фестивалю, студенти училища культури і мистецтв імені М.Д. Леонтовича тріо «Ниче так». Кожен номер був насичений великим патріотизмом до рідної країни. Також кожен бажаючий мав можливість ознайомитись з презентацією навчальних закладів міста на виставці «Європейська освіта».

 На завершення фестивалю тисячі вінничан разом зі студентами під пісню «Все буде добре» легендарного гурту «Океан Ельзи» взяли участь у флеш-мобі «Україна – це Європа».

Як зазначила організатор фестивалю, голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова, фестиваль «Вінницька Студентська весна» в черговий раз підтвердив, що є найпопулярнішим заходом серед молоді Вінниці. Адже за 4 роки проведення в ньому взяли участь понад 10 тисяч креативної, талановитої, активної молоді. «Я впевнена, що у наступному році цей фестиваль набуде всеукраїнського масштабу. Сьогодні ми переконались, що активність і небайдужість молоді є найвагомішою рушійною силою у підтримці та розвитку європейських стандартів та способу життя. Вірю в те, що все буде добре!» - запевнила Ірина Борзова.

У фестивалі взяли участь: Вінницький соціально-економічний інститут Університету «Україна»; Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича; Вінницький коледж Національного університету харчових технологій; Вінницький технічний коледж; Вінницький транспортний коледж; Державний професійно технічний навчальний заклад «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище»; Вінницька філія університет сучасних знань; Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торгово-економічного інституту; Державний навчальний заклад центр професійно технічної освіти торгівлі та харчових технологій; Вінницький кооперативний інститут; Приватний вищий навчальний заклад «Вінницький фінансово-економічний університет»; Вінницький державний педагогічний університет ім. М.М. Коцюбинського; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ; Вінницький національний аграрний університет; Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова; Вінницький національний технічний університет; Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету; Донецький національний університет.

Нагадаємо, 16 травня в рамках святкування у місті Вінниця Днів Європи відбувся щорічний фестиваль «Вінницька Студентської весна - 2015».

 Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015»

 Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015» - фото 2

 Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015» - фото 3

 Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015» - фото 4

Вінницькі студенти показали себе на фестивалі «Вінницька Студентська весна 2015» - фото 5

ВИННИЦА.info