1 лип. 2010 19:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

47

0

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу

пройшли ходою від площі імені Василя Стуса до адмінбудівлі Вінницької облдержадміністрації


Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу

Близько 300 прихильників Всеукраїнського об’єднання «Свобода», а також громадськість міста 1 липня провели мітинг протесту проти прийняття нового Податкового Кодексу України.

Пікетуючі пройшли ходою від площі імені Василя Стуса по вулиці Соборній до адмінбудівлі Вінницької облдержадміністрації.

Учасники пікету тримали лозунги «Податковий кодекс» - наступ на середній клас», «Азаров-Тігіпко – де податок на розкіш?», «Замість податкових канікул – податкове гестапо», «Кодекс Азарова-Тігіпка=4 200 000 безробітних підприємців».

Підійшовши до приміщення вінницької обласної державної адміністрації учасники мітингу звернулись до центральних органів влади із вимогами на підтримку малого та середнього бізнесу. «Негайно відкликати проект нового Податкового кодексу України та погодити Податковий Кодекс України з незалежними громадськими організаціями малого та середнього бізнесу, шляхом проведення широкого громадського обговорення його положень», - вимагає Вінницька обласна організація ВО «Свобода».

Пікетувальники також звернулись до Вінницької обласної ради та Вінницької обласної державної адміністрації щодо підтримки вимог малого та середнього бізнесу та надіслати центральним органам влади з, в якому висловити протест проти прийняття нової редакції Податкового кодексу.

«Підприємці – самодостатні люди, які своєю працею наповнюють бюджет. Нам потрібно лише створити рівні, чіткі та прозорі умови для розвитку. І тоді проблема несплати податків відійде у минуле», - сказав один із вінницьких підприємців, учасник мітингу.

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 2

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 3

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 4

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 5

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 6

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 7

 

Вінницькі «свободівці» ганьбили проект нового Податкового кодексу - фото 8

 

ВИННИЦА.info

 


0
0