14 верес. 2010 13:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

54

0

Вінницькі військові полетять в Індію на найбільше в Азії авіашоу

Вінницькі військові полетять в Індію на найбільше в Азії авіашоу

Запросив військово-повітряний аташе індійського посольства


Вінницькі військові полетять в Індію на найбільше в Азії авіашоу

У Вінниці Військово-повітряний аташе при Посольстві Республіки Індія в Україні полковник Прашанта Екванта Патанге під час зустрічі з командувачем Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенантом Сергієм Онищенком запросив українців прийняти участь у найбільшому в Азії авіа шоу, яке відбудеться в 2011 році в Індії.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

«У 2011 році в Індії відбудеться одне з найбільших в Азії авіашоу, на якому буде представлено військову авіацію з більше ніж з 60-ти держав світу. Для України це буде добра нагода продемонструвати свої можливості та потенціал», - зазначив Військово-повітряний аташе при Посольстві Республіки Індія в Україні.

Також під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань розвитку двостороннього військового та військово-технічного співробітництва, а також питання підготовки та проведення візиту делегації Командування Повітряних Сил ЗС України до Республіки Індія, який заплановано на кінець жовтня поточного року.

«Українська сторона покладає надії на тісну співпрацю з індійською стороною в питаннях двостороннього військового співробітництва. Ми переконані, що подальша співпраця в авіаційній галузі слугуватиме на користь збройним силам обох держав», - сказав командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Онищенко.

Військово-повітряний аташе при Посольстві Республіки Індія в Україні полковник Прашант Еквант Патанге запропонував українській делегації під час майбутнього візиту відвідати одну з авіаційних баз, базу транспортної авіації, академію Військово-повітряних сил, де здійснюється підготовка льотчиків.

Наприкінці зустрічі сторони ще раз висловили переконання, що двостороннє військове співробітництво між Повітряними Силами ЗС України та Військово-повітряними силами Республіки Індія повинні розвиватися і приносити користь обом країнам.

 

ВИННИЦА.info


0
0