9 берез. 2016 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

76

0

Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі

Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі

 «Прем’єр-Нива» cтала другою на Всеукраїнському турнірі серед юнаків 2008 р.н


Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі

 Вінницька команда «Прем’єр-Нива-1» здобула срібні медалі на Всеукраїнському турнірі «Весняний Кубок «Ниви» з футзалу.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Турнір відбувся у спорткомплексі «Нокаут» 4 – 6 березня. Грали хлопчики 2008-2009 р.н. Змагання організували ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і СК «Нива».Опікувалися проведенням турніру тренери ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук.

На старт вийшли 12 колективів. Зокрема, дві київські команди «Восход» та «Зірка», дві «Прем’єр-Ниви», «Чайка» (Вишгород, Київська область), «Чайка» (Черкаси), два склади «Карпат» (Львів), ДВУФК (Дніпропетровськ), «Новатор» (Хмельницький), «Чемпіон» (Тернопіль) та «Адреналін» (Луцьк). Деякі з них готують резерв до професійних футбольних клубів України.

Команди були розподілені на три групи, в кожній – по чотири колективи. Переможці груп і краща друга команда розігрували у двох півфінальних матчах право грати у фіналі.

Сильні емоції вирували і спортивному майданчику, і на трибунах. Кожен вдалий прийом, фінт і пас одразу викликали оплески та схвальні вигуки глядачів.

 «Прем’єр-Нива-1» послідовно здолали у груповому турнірі хмельницький «Новатор» (3:0), зіграла внічию зі львівськими «Карпатами – 1» (2:2), виграла у київської «Зірки» (6:0). У напівфінальному матчі «нивівці» перемогли луцький «Адреналін» (3:1).

У фіналі зустрілися «Прем’єр-Нива-1» та київський «Восход». Столичні футзалісти завоювали «Кубок «Ниви», перегравши наших хлопчаків з рахунком 3:0.

«Всі три голи, що наша команда пропустила у фінальному матчі, були «необов’язковими». Вони були проведені з далекої відстані, і воротар такі м’ячі просто мусив брати. Вважаємо, що наші хлопці грали аж ніяк не гірше киян», – прокоментував Олександр Гайдаржи.

Бронзові медалі дісталися команді «Карпати-1», яка здолала луцький «Адреналін» з рахунком 2:1. «Прем’єр-Нива-2» посіла 9-е місце.

Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі 

Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі - фото 2 

Вінницькі юні футболісти отримали срібні медалі на Всеукраїнському турнірі - фото 3 

ВИННИЦА.info