16 серп. 2017 17:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

20

0

Вінницьких педагогів навчають за ізраїльською методикою

Вінницьких педагогів навчають за ізраїльською методикою

 Головна мета навчальної програми – оволодіння та запровадження методик проектного навчання в початковій школі.


Вінницьких педагогів навчають за ізраїльською методикою

 У розпалі серпневої підготовки до початку нового навчального року сьогодні, 15 серпня, в Агрономічненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Вінницького району розпочалось навчання за програмою «Освіта 21 сторіччя», яке проводять міжнародні експерти з питань освіти Аарон Офрі Центру Агентства міжнародного співробітництва з питань розвитку та освіти при Міністерстві закордонних справ держави Ізраїль.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

Координує та модерує проект в Україні Олена Герасімова, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

Цільова аудиторія проекту: вчителі початкових класів, англійської мови та адміністрація Агрономічненської школи, методична служба району та області. Головна мета навчальної програми – оволодіння та запровадження методик проектного навчання в початковій школі.

Першу онлайн-лекцію для вінницьких педагогів провів Аріель Келга, міжнародний експерт Центру освітніх технологій. Головна мета сучасної школи – підготувати учнів до світових змін та майбутнього – до таких спільних висновків дійшли учасники проекту.

Вінниця.info