9 груд. 2015 13:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

51

0

Вінницьких підприємців запрошують позмагатися, в кого краща ялинка

Вінницьких підприємців запрошують позмагатися, в кого краща ялинка

 Вінницьких підприємців запрошують створити казковий ліс біля резиденції Діда Мороза


Вінницьких підприємців запрошують позмагатися, в кого краща ялинка

 У Вінниці перед Новим роком стартує проект для підпримців  «Парад ялинок». Де всі охочі підприємці міста зможуть похизуватися своєю ялинкою.

Про це йдеться в оголошенні Вінницької міської ради.

Основна мета конкурсу це створення святкового настрою завдяки участі підприємств міста у новорічно-різдвяному оформленні міста з використанням світлових елементів, сучасних оздоблювальних матеріалів та святкових прикрас, що максимально відображають діяльність кожного з підприємств.

Номінації конкурсу: це «Найяскравіша ялинка», «Корпоративна красуня» або стильна ялинка, «Креативна ялинка» та «Ялинка-2015».

Переможці у кожній номінації («Найяскравіша ялинка» - 2 переможці, «Корпоративна красуня» або стильна ялинка – 2 переможці, «Креативна ялинка» - 2 переможці, «Ялинка-2015» - 4 переможці) визначатимуться шляхом глядацького голосування у мережі Інтернет та у резиденції Дідуся Мороза.

Критерії оцінювання учасників це загальний зовнішній вигляд ялинки, креативний підхід та оригінальність, тематичність (відображення діяльності підприємства) та наявність електрогірлянд та світових елементів в оформленні ялинки. Максимальна оцінка - 5 балів по кожному показнику.

Переваги проекту це безпосередня реклама власних послуг та продукції за допомогою креативних засобів, можливість спілкування с цільовою аудиторією (кожного дня до 30 тис. осіб відвідують площу), можливість непрямого впливу на цільову аудиторію та можливість стати переможцем конкурсу

Як можна стати учасником проекту

Спочатку слід подати заявку в департамент культури в паперовому вигляді (Зразок заявки учасників конкурсу «Казковий ліс» (1).doc) або електронному вигляді на адресу [email protected]. Потім придбати ялинку висотою три метри та виготовити корпоративні (рекламні) прикраси. Ялинка повинна відповідати таким вимогам: бути надійно змонтованою, з урахуванням техніки безпеки та мати прикріплену візитку з назвою ялинки та назвою підприємства (обов’язково), технікою виконання (по можливості).

Потім необхідно розмістити ялинку відповідно до схеми - розташування в період з 16-17.12.2015 року на майдані Незалежності. Завершальним кроком є3-х хвилинна презентація ялинки в концертно-розважальному стилі.

Презентація відбудеться 19 грудня за участі головних Діда Мороза та Снігуроньки.

Нагадаємо, минулого року в конкурсі "Парад ялинок" взяло участь 9 підприємств.

ВИННИЦА.info