18 трав. 2018 12:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

101

0

Вінницьких школярів навчатимуть астрономії та анатомії в режимі віртуальної реальності. Відео

Вінницьких школярів навчатимуть астрономії та анатомії в режимі віртуальної реальності. Відео

 Вінницьких школярів навчатимуть астрономії та анатомії в режимі віртуальної реальності


Вінницьких школярів навчатимуть астрономії та анатомії в режимі віртуальної реальності. Відео

Вінницький вчитель біології Руслан Полєшко готується до першого у своїй практиці уроку з використанням віртуальної реальності. Його проведуть для учнів 8-го класу для детального вивчення опорно-рухового апарату.

«Буквально кілька днів тому отримав від представників кімнати «Віртуальна реальність у Вінниці» пропозицію провести подібний урок. Ідея суперова, але я мав спочатку зрозуміти, що то є таке. Тому прийшов особисто провести тест-драйв. Вау! Це дуже цікаво, коли можна роздивитися опорно-руховий апарат людини, наче в реальності. З різних боків, зазирнути в середину, поспостерігати да діафрагмою. Цей орган важко пояснювати дітям за його специфічну особливість будови. А тут все, як на долоні. З найдрібнішими деталями», - розповів  Вінниця.info Руслан Полєшко, вчитель Вінницького технічного ліцею.

Нині Руслан Анатолійович розробляє план уроку з анатомії для учнів 8-го класу.

«Аби методично, доцільно та доступно все подати дітям. Думаю, що перші відвідини будуть під час практики. Формую групи. Перше, на що звернемо увагу, це опорно-руховий апарат. Це буде не лише пізнавально, а й корисно. Адже 80% дітей мають проблеми з хребтом та кінцівками. А так буде можливість показати їм це наглядно», - додав педагог.

Журналісти Вінниця.info зв’язалися з організацією, яка представляє у Вінниці кімнату «Віртуальної реальності». Як з’ясувалося, пізнавальні уроки для учнів шкіл вони організовують безкоштовно.

«Маємо чотири шоломи з відповідною апаратурою. Можемо проводити для діток уроки з біології, анатомії та астрономії», - зауважила Анна Стрикун.   

Вінниця.info

title