29 січ. 2015 16:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

73

0

Студентів Вінницького політеху запрошують на роботу у податкову

Студентів Вінницького політеху запрошують на роботу у податкову

 Фіскальна служба Вінниччини планує поповнити свої ряди молодими кадрами


Студентів Вінницького політеху запрошують на роботу у податкову

Фіскальна служба Вінниччини планує поповнити свої ряди молодими кадрами.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Вінницькій області.

Днями керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан зустрівся зі студентами ВНТУ, які навчаються на факультеті менеджменту. Завітав він із досить привабливою для молоді пропозицією – стати членами команди фіскальної служби Вінниччини. Але, зрозуміло, що для цього потрібно буде підтвердити свою фаховість, вміння та здібності.

«Залучення молодих кадрів, які можуть принести у службу нове дихання, підходи і  принципи у роботі, на мою думку, − надзвичайно правильне. Люди, які ніколи не були у службі, можуть побачити процес роботи незаангажовано, виявити недоліки та реалізувати власні ідеї. Ми всіляко, у свою чергу,  підтримуватимемо кожну конструктивну думку», − сказав Мирослав Продан під час зустрічі. 

Для того, щоб налагодити співпрацю, відомство укладе договір з технічним університетом. Далі студентів організують в спеціальні групи і фахівці фіскальної служби проводитимуть для них лекції з податкового законодавства та практичні заняття, розповідатимуть про тонкощі роботи.

Найздібніших слухачів на конкурсній основі відберуть для роботи у фіскальних органах Вінниччини.

Вирішуватиме це Рада з кадрових питань, яка функціонує при ГУ ДФС в області. До її складу входять представники громадськості, журналісти, ветерани податкової та керівники обласної фіскальної служби, які слідкуватимуть за прозорістю процедури та фаховістю кандидатів на посади.

Також Мирослав Продан запевнив: кожен студент, який матиме потенціал, продемонструє високий рівень здібностей, бажання, цілеспрямованість − може розраховувати на підтримку і сприяння у роботі.

ВИННИЦА.info