26 верес. 2016 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

53

0

Вінницьким льотчикам не вдалось закупити парашутів на 17 млн. гривень

Вінницьким льотчикам не вдалось закупити парашутів на 17 млн. гривень

 7 підприємств, які стали учасниками торгів не відповідають вимогам  


Вінницьким льотчикам не вдалось закупити парашутів на 17 млн. гривень

 Військова частина А0215 МО України (м. Вінниця) оголосила тендер 103 комплектів парашутів. На закупівлю, державним бюджетом було передбачено 17,2 млн. гривень, але торги не відбулись.

Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

Учасниками тендеру було 7 підприємств приватної форми власності, але виявилось, що вони не відповідають вимогам Закону України «Про здійснення державних закупівель» або вимогам даного тендеру.

«Пропозиція конкурсних торгів, яка надана товариством з обмеженою відповідальністю «ІНФОЦЕНТР» не відповідає кваліфікаційним критеріям, встановленим статтею 16 Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Причини: ТОВ «ІНФОЦЕНТР» є збитковим (згідно «Звіту про фінансові результати за 2015 рік» учасник має збиток у розмірі 160,3 тис. грн.), що у подальшому може призвести до фінансових ризиків та невиконання умов договору.

Пропозиція конкурсних торгів, яка надана товариством з обмеженою відповідальністю «УКРАВІАТЕХФОНД» не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: дата видачі (формування) витягу 1526553400420 з реєстру платників податків на додану вартість (17.02.2015) раніше за дату виходу оголошення про проведення торгів, опублікованого в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель».

Пропозиція конкурсних торгів, яка надана приватним підприємством «УКРАВІАГОРИЗОНТ», не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: в учасника відсутній досвід виконання аналогічних договорів; учасник замість витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців надав виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Пропозиція конкурсних торгів, яка надана товариством з обмеженою відповідальністю «АВІВЕСТ» не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: дата видачі (формування) витягу 1526553401331з реєстру платників податків на додану вартість (22.12.2015) раніше за дату виходу оголошення про проведення торгів, опублікованого в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель»; в учасника відсутній досвід виконання аналогічних договорів.

Пропозиція конкурсних торгів, яка надана товариством з обмеженою відповідальністю «УКРАВІАПРОМ» не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: дата видачі (формування) витягу 1626574503535 з реєстру платників податків на додану вартість (19.02.2016) раніше за дату виходу оголошення про проведення торгів, опублікованого в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель»; кількість товару за лотом №4, що пропонується до постачання, не відповідає кількості визначеній у документації конкурсних торгів.

Пропозиція конкурсних торгів,  яка надана товариством з обмеженою відповідальністю «МІРРОР ПЛЮС» не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: кількість товару за лотом №4, що пропонується до постачання, не відповідає кількості визначеній у документації конкурсних торгів.

Пропозиція конкурсних торгів, яка надана приватним підприємством «КАРТЕР-ФІН-ГРУП», не відповідає умовам документації конкурсних торгів.

Причини: у пропозиції не зазначено конкретне найменування та рік виготовлення товару, що пропонується до постачання; в учасника відсутній досвід виконання аналогічних договорів;

в наданому фінансовому звіті за 30 червня 2016 року відсутня відмітка органу статистики та підтверджуючі документи про прийняття електронної звітності», - зазначено в протоколі засідання конкурсних торгів.

Вінниця.info