12 квіт. 2016 09:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

115

0

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей

 Вінницький міський центр «Барвінок» відсвяткував 20-ліття своєї творчої діяльності


Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей

 Ювілейний концерт творчих колективів Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» зібрав 11 квітня у залі обласного академічного театру ім. Садовського справжніх шанувальників танцювального мистецтва, друзів та колег закладу.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Привітати зі знаменною датою колектив Центру, який забезпечує мистецькою освітою 1 600 юних вінничан, завітали також голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Відвідали свято творчості і члени іноземних делегацій, що прибули до Вінниці задля участі в міжнародній конференції «Вишеградський досвід для українського уряду та бізнесу».

 «Сьогодні надзвичайний день, адже 20-річчя Центру збігається з проведенням дуже великого заходу в рамках Вишеградської четвірки. А оскільки найбільшим народним дипломатом Вінницької землі є ці діти, ми не могли не запросити високоповажних гостей на сьогоднішнє свято», - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

 Керівник ОДА відзначив високу майстерність та професіоналізм вихованців центру художньо-хореографічної творчості, відтак побажав усім присутнім віри у власне майбутнє та майбутнє України.

 Слова подяки за популяризацію українського мистецтва висловив також голова обласної Ради Анатолій Олійник. А Вінницький міський голова Сергій Моргунов акцентував увагу на величезній праці, яка стоїть за злагодженою роботою ансамблю. «Мабуть, мало хто замислюється над тим, яка це наполеглива робота, яка важка праця - щоб всі рухи були витонченими, щоб на сцені працював колектив, як єдиний моноліт. Тому дякуємо за вашу витримку і любов до культури», - підкреслив Сергій Моргунов.

 Вінницький міський голова зачитав вітальну адресу від Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, затим керівники області та міста вручили кращим працівникам Центру «Барвінок» Почесні грамоти Верховної Ради України, обласної державної адміністрації та обласної Ради. Колектив же закладу отримав у дарунок від представників влади синтезатори Yamaha та квіти.

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей 

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 2 

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 3

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 4 

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 5

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 6

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 7

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 8

Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 9 

 Вінницький «Барвінок» відзначив концертом свій ювілей - фото 10

ВИННИЦА.info, фото прес-служби Вінницької облдержадміністрації.