19 верес. 2016 12:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

203

0

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи

Ігор Лещенко є триразовим чемпіоном світу з жиму лежачи


Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи

16–18 вересня в Амстердамі  відбувався Чемпіонаті Європи з жиму лежачи, який проводився Всесвітньою Бездопінговою Федерацією Пауерліфтингу (WDFPF).

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної ради.

На Чемпіонаті вибороли золото Чемпіонів континенту двоє вінничан: депутат Вінницької обласної ради, директор ВП «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПАТ «МХП» Ігор Лещенко та начальник комбікормового цеху Філії ВКВК ТОВ «Вінницька птахофабрика» Андрій Гончаренко.

 Ігор Лещенко виступав у ваговій категорії 110 кг і здобув  перемогу серед ветеранів  та  став першим серед всіх вікових категорій. Ігор Васильович перевершив своє минулорічне досягнення, коли він здобув лише титул Чемпіона Європи серед ветеранів, а у загальному заліку був другим. Цьогоріч  – абсолютна перемога.

Слід додати, що Ігор Лещенко є триразовим чемпіоном світу з жиму лежачи та майстром спорту міжнародного класу. Своїм власним прикладом він сприяє розвитку спорту в Ладижині та загалом в Україні, підтримуючи Національну Бездопінгову Федерацію Пауерліфтингу. Також сам тренує команду, спортсмени якої вже досягли успіхів на всеукраїнських змаганнях, а тепер і на міжнародному рівні.

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи - фото 2

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи - фото 3

Вінницький депутат привіз «золото» з Чемпіонату Європи - фото 4

Вінниця.info