15 січ. 2011 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

27

0

Вінницький дев’ятикласник постріляв своїх однокласників

Вінницький дев’ятикласник постріляв своїх однокласників

Кілька учнів школи отримали легкі вогнепальні поранення


Вінницький дев’ятикласник постріляв своїх однокласників

14 січня в одній з вінницьких загальноосвітніх шкіл учень 9-го класу відкрив стрілянину з пневматичного пістолета по своїх однолітках, деякі з котрих внаслідок цього отримали легкі поранення.

Про це повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю МВС України.

Інцидент стався близько 14.00 в приміщенні роздягальні спортивної зали на перерві між уроками. В цей час в приміщенні були учні 9-го та 10-го класів.

До роздягальні увійшов підліток з іншого 9-го класу і розпочав бійку зі своїм однолітком. Один із старшокласників вирішив розборонити хлопців і отримав удар важким предметом по голові.

Як з’ясували правоохоронці, в кишені 9-класника був пневматичний пістолет і саме ним він вдарив учня. Після цього підліток дістав зброю і почав хаотично стріляти по присутніх в роздягальні. Декілька учнів отримали незначні фізичні ушкодження.

Старшокласник, який розбороняв бійку, виявився спортсменом і зумів вгамувати розбишаку. На місце пригоди одразу виїхали працівники міліції і сьогодні за даним фактом проводиться розслідування .

Наразі встановлено, що 15-річний підліток походить з неблагополучної родини. Хлопець погано навчається і має незадовільну поведінку. За його словами, він купив пістолет давно у незнайомого чоловіка. З його батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.4.ст.296 (хуліганські дії вчинені із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

ВИННИЦА.info


0
0