20 верес. 2010 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

43

0

Вінницький екс-губернатор Домбровський пішов від Ющенка

Вінницький екс-губернатор Домбровський пішов від Ющенка

Написав заяву про вихід з лав партії "Народний союз "Наша Україна", бо хоче зберегти команду


Вінницький екс-губернатор Домбровський пішов від Ющенка

Колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Домбровський заявив про свій вихід з лав партії "Народний союз "Наша Україна".

Про це Домбровський повідомив журналістам на брифінгу.

"Сьогодні я не є членом партії "Наша Україна". Ми прийняли колегіальне рішення – написали заяви про припинення свого членства в "Нашій Україні", - сказав він.

За словами Домбровського, причиною виходу з лав "Нашої України" стали внутрішньопартійний роздирай та низька ефективність її політичної діяльності.

"Є багато аргументів стосовно виходу з "Нашої України" – починаючи віз роздираю, який був, і залишається в "Нашій Україні" на верху, низької ефективності її політичної роботи", - сказав він.

Екс-губернатор Вінниччини при цьому додав, що його вихід з лав "Нашої України дозволить "зберегти професійну команду і провести її у Вінницьку облраду, Вінницьку міськраду та у всі органи місцевого самоврядування проектом "Єдність Вінниччини".

Домбровський вважає, що "Єдність Вінниччини" не є політичним проектом, а регіональним, тому не може бути оснований на будь-якій політичній партії. "Там, ми змушені використовувати певні технологічні політичні інструменти, що будемо робити. Але проект виборчий, з яким ми йдемо на вибори – він не є політичним, він є регіональним проектом, який захищав, захищає і буде захищати інтереси Вінницької області", - зазначив він.

Нагадаємо, що раніше депутат Вінницької обласної ради Юрій Яремчук заявив, що заява екс-губернатора Вінницької області Домбровського про створення міжпартійного депутатського об'єднання «Єдність Вінниччини» може стати поштовхом для повного розвалу партії "Народний союз" Наша Україна "у регіоні.

 

ВИННИЦА.info


0
0