14 жовт. 2010 15:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

42

0

Вінницький губернатор Джига не заборонятиме вхід в адміністрацію у будь-якому одязі

Вінницький губернатор Джига не заборонятиме вхід в адміністрацію у будь-якому одязі

Голова Вінницької облдержадміністрації вважає, що держслужбовець повинен дотримуватись відповідного дрес-коду, проте вхід в облдержадміністрацію дозволений всім і в любому одязі


Вінницький губернатор Джига не заборонятиме вхід в адміністрацію у будь-якому одязі

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига вважає, що держслужбовець повинен дотримуватись відповідного дрес-коду, проте вхід в облдержадміністрацію дозволений всім і в любому одязі.

Про це повідомив М.Джига кореспонденту ВИННИЦА.info.

На думку губернатора є відповідна форма одягу для держслужбовців - протокольна і вона повинна виконуватись.

«Я вважаю, що коли приходить глава адміністрації у водолазці і з таким (великим) перснем – це не етично, я заборонив в такому вигляді з’являтись в адміністрації. Повинна бути повага до людей, тому що це ж є служба», - сказав М.Джига.

Він також для прикладу сказав, про форму співробітників міліції. «Працівник міліції, який одягає форму, він же не порушує її, а якщо порушує – він за це несе відповідальність і в державного службовця є відповідний дрес-код, якого він повинен дотримуватись», - сказав він.

М.Джига також зауважив, що стосовно інших людей, які заходять у приміщення облдержадміністрації, то відповідні вимоги по одягу їх не стосуються. «У нас вхід в облдержадміністрацію дозволений в любому вигляді, в любому одязі і всім людям, тому обмежень я вводити не буду», - додав губернатор.

Нагадаємо, в уряді ввели дрес-код: працівники мають одягатися лише в діловому стилі. Чоловікам належить мати мінімум по три костюми – «парадний», звичайний робочий і літній, причому приглушених тонів з ледве помітним малюнком, і уникати туфель з великими блискучими пряжками. Жінкам заборонили ходити в щільних сукнях, прозорих блузах, трикотажних светрах, носити речі з яскравим малюнком і оголяти руки.

 

ВИННИЦА.info


0
0