11 листоп. 2010 18:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

37

0

Вінницький губернатор Джига пропонує не поділяти депутатів облради за політичними партіями

Вінницький губернатор Джига пропонує не поділяти депутатів облради за політичними партіями

"Ми не будемо ділити – хто з Партією Регіонів, хто із «Батьківщини», хто із «Єдності» - ми працюємо на Вінниччині і ми переважно усі вінничани і ми повинні зробити усе для того, щоб наша область була найкращою"


Вінницький губернатор Джига пропонує не поділяти депутатів облради за політичними партіями

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига пропонує не поділяти депутатів Вінницької обласної рази за політичними партіями, які їх висунули.

Про це Джига заявив на установчій сесії Вінницької обласної ради після обрання головою Сергія Татусяка.

"Ми не будемо ділити – хто з Партією Регіонів, хто із «Батьківщини», хто із «Єдності» - ми працюємо на Вінниччині і ми переважно усі вінничани і ми повинні зробити усе для того, щоб наша область була найкращою", - сказав він.

Джига вважає початок роботи нового складу Вінницької облради значною подією для регіону.

"Ми сьогодні отримали великий кредит довіри громадян – це є відповідальність, відповідальність перед людьми нашої області, які довірили і наняли нас їх обслуговувати. Я сподіваюсь, що ця команда, яка є сьогодні, а я командою вважаю всіх у цьому залі присутніх сьогодні", - зазначив він.

За словами Джиги, Вінницька область займає передові позиції в Україні і зараз для неї відкриваються великі перспективи через зміну відношення до неї з боки центральних органів влади.

"…область зараз є на перших позиціях в країні і це заслуга сьогоднішньої команди, це заслуга більше тої команди, яка була. Ми будемо працювати спільно – немає кольорів. Кольори багато років роз’єднували, давайте будемо працювати під одним прапором – прапором нашої Держави. В нас сьогодні відкриваються великі перспективи в тому, що до області зовсім інше відношення з центру", - сказав він.

На думку голови облдержадміністрації у депутатів Вінницької облради є багато причин, які їх об’єднують.

"В нас є багато причин, які нас об’єднують насамперед це проекти, які започатковані в області. Це все дасть нам позитивний поштовх для покращення життя наших людей. Я думаю, що наша нова команда буде поділяти наші погляди і ніхто не залишиться поза межами нашої уваги", - резюмував він.

Джига також подякував депутатам минулого скликання та особисто екс-голові Вінницької обласної ради Григорію Заболотному.

«Я хочу особисто подякувати Григорію Михайловичу, з яким у мене склались хороші відносини. В політиці не буває, щоб було все добре, але в житті ми залишаємось нормальними людьми і будемо робити все для нашої держави», - сказав він.

Нагадаємо, що 11 листопада Вінницька обласна рада обрала Сергія Татусяка своїм головою.

 

ВИННИЦА.info


0
0