2 груд. 2010 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

39

0

Вінницький губернатор Джига висловив підтримку підприємцям

Вінницький губернатор Джига висловив підтримку підприємцям

"Модифікація податкового законодавства необхідна але вона необхідна не революційна, а еволюційна. Ні одна революція ніколи не приносила нічого доброго суспільству"


Вінницький губернатор Джига висловив підтримку підприємцям

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига висловив підтримку підприємцям.

Про це М.Джига сказав під час зустрічі із представниками малого та середнього бізнесу.

За його словами, події, які відбуваються з прийняттям Податкового кодексу не можуть не зачіпати Вінницький регіон, тому відбулась зустріч із представниками малого та середнього бізнесу для того, щоб ще раз обговорити питання, які пов’язані із прийняттям цього документу.

«Модифікація податкового законодавства необхідна але вона необхідна не революційна, а еволюційна. Ні одна революція ніколи не приносила нічого доброго суспільству. Тому, те, що сьогодні люди масово піднялись, і в першу чергу, представники малого і середнього бізнесу – це не випадково», - вважає М.Джига.

Він зазначив, що сьогодні в області працює 110 тисяч людей, зайнятих в сфері малого і середнього бізнесу, а це несе за собою робочі місця, стабільність, прибутки в сім’ю. «Який би не був малий та середній бізнес, але його сьогодні немає чим замінити, планової економіки немає. Але він (бізнес) дає нам сьогодні прибутки у місцеві бюджети і за 9 місяців надходження в бюджет від малого та середнього бізнесу зросли на 26,6% і це нормально», - відзначив М.Джига.

Він також вказав на недоліки в організації роботи самого бізнесу, на укриття доходів від оподаткування та інші порушення, але все це за словами губернатора Вінниччини є і в кожній державі і для викриття схем в Україні існує дуже багато контролюючих структур.

«Я на стороні людей, які займаються цією роботою, і підприємців, і конкретних осіб і всіх, хто створює сьогодні робочі місця і особливо на стороні тих, хто залучає сьогодні іноземні інвестиції.

Ми з вами, ми на вашій стороні і всі ті пропозиції, які ви сьогодні нам надали – вони будуть опрацьовані. Ми робитимемо все для того, щоб люди які займаються роботою відчували себе захищеними», - сказав М.Джига, звертаючись до підприємців.

Він також запевнив, що нікому з контролюючих органів не дозволить якимось чином знущатись над людьми. «Якщо я буду мати інформацію про те, що будь-які контролюючі органи переступають свої повноваження і знущаються, ми будемо дуже бурно і боляче для тих, хто це робить реагувати . В нас такі можливості з’явились у зв’язку із змінами повноважень Президента», - резюмував М.Джига.

 

ВИННИЦА.info


0
0