20 лип. 2010 12:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

23

0

Вінницький губернатор Джига: Я із чиновника-депутата, хочу зробити себе господарника

Вінницький губернатор Джига: Я із чиновника-депутата, хочу зробити себе господарника

"люди не довірятимуть нам, якщо слова не будуть підкріплені конкретними справами"

 


Вінницький губернатор Джига: Я із чиновника-депутата, хочу зробити себе господарника

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига вважає, що результати місцевих виборів в області залежатимуть від економічного стану.

Про це Джига заявив, виступаючи на конференції Вінницької обласної організації Партії регіонів.

"Політику визначає економіка. Ми сьогодні представляємо велику силу, яка об’єднує і державну владу і потужну партійну організацію, і від того, як буде працювати економіка області, така буде довіра до нас", - сказав він.

На думку Джиги, довіра до влади та Партії регіонів залежатиме від її дій. "Щоб ми не казали людям, щоб не обіцяли, які б не були красномовними наші виступи, люди не довірятимуть нам, якщо слова не будуть підкріплені конкретними справами, А точніше – покращенням умов життя наших вінничан", - зазначив він.

Джига вважає, що ПР на Вінниччині повинна зосередитись на створення робочих місць. "Коли людина має роботу, має стабільну зарплату – вона буде впевнена в завтрашньому дні, і буде цій владі довіряти", - сказав він.

Не менш важливим за словам Вінницького губернатора є робота із людьми. "Останній мій прийом громадян показав, що наші чиновники нижчого рівня, і ті хто залишився, і ті, хто сьогодні прийшов до влади, до кінця не розуміють, що влада для громадян, а не вони для влади. Від цього залежить авторитет влади. І авторитет нашої партії від цього залежатиме. І від того, як ми будемо із людьми поводитись, а тут зібрались і глави адміністрації, і їх заступники, керівники управлінь, буде залежати громадська думка взагалі. І не потрібно лозунгів, не треба обіцянок, не треба нічого – треба нормальна поведінка і увага до людини", - зазначив він.

Джига також вважає за необхідне проводити розвиток інфраструктури регіону та залучення інвестицій. "Будуть інвестиції – будуть нові робочі місця. І не важливо під чиїм прапором вони приходять до нас", - сказав він.

Вінницький губернатор також має намір зосередити свої зусилля на боротьбі з корупцією та проявами монополізму. "Корупція в правоохоронних органах, у владних структурах – кругом вона є. Ми це будемо виявляти і ліквідовувати. Цим прикладом ми докажемо, що ми є чесною владою, інакше нам не буде довіри… Я вже не кажу про проблему, коли монополісти обдурюють сільське населення у питанні здачі на переробку молока. Нам вдалося підняти закупівельну ціну в середньому на 60-70 копійок, а в деяких районах – на гривню. І я думаю, що спілкуючись з сільським населенням, його реакцію ви вже знаєте. Не треба лозунгів, якщо раніше людина за здане молоко в місяць отримувала 500-600 гривень, то зараз вже 900-1000. Це найкраща агітація", - заявив Джига.

Нагадаємо, що 14 липня Вінницька облорганізація Партії регіонів обрала своїм лідером голову Вінницької облдержадміністрації Миколу Джигу.

Детальніше про те, як проходила партконференція можна прочитати тут.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0