3 серп. 2016 15:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

113

0

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах

 Музиканти мають найбільшу в світі зелену трубу


Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах

 Вінницький гурт «КОрпорація ОПтимізму», який виступає у жанрі, що поєднує фольк, поп-культуру, фанк, регбі та блюз грає на найбільшій та найменшій в світі кольорових трубах.

Про це Вінниця.info розповіла солістка гурту «КОрпорація ОПтимізму» Нюта Окружко-Юкиш.

«Ми ексклюзивний музичний гурт! У нас є найменша та найбільша труби. Найменша має розмір близько 20 см, а найбільша – близько 1 метра. У нас є гелікони білого та салатового кольору! Ми створюємо яскраву музику, граючи на яскравих інструментах. Слідкуємо за чистотою звуку, тому методики покраски розроблені спеціально для наших інструментів», - каже Нюта.

Співачка розповідає, що придбали інструменти на заводі, де виготовляли труби, натомість покрасити вирішили самі – підібрали майстра та додали яскравих фарб.

«Ми разом вирішили, що музика має бути яскравою у всіх аспектах. Біла труба – як символ чистоти і первозданності, а салатовий – колір життя та гармонія, тому заряджаємо глядачів виключно такою життєрадісною енергетикою. Глядачі сприймають наші виступи завжди на УРА», - говорить Нюта Окружко-Юкиш.

Гурт «КОрпорація ОПтимізму» є переможцем проекту «Фольк м’юзік» на Першому Національному, захоплення глядачів викликають запальними танцями та тим, що кожен учасник гурту може грати на кількох музичних інструментах одночасно.

У одному зі своїх кліпів «Літо» музиканти співають на фоні центрального фонтану неподалік Ратуші у Львові.

«Кліп на пісню «Літо» знімали абсолютно спонтанно. Ми були запрошені виступати до Львова на День міста, маючи декілька годин до вечірнього виступу, ми вирішили прогулятись львівськими вулицями та трошки поспівати своїх пісень. Люди почали підхоплювати наш позитиви, та пішли з нами в танок. Так і народився кліп «Літо». Наступна відео робота на пісню «Я весела» так само була знята без жодного сценарію та не заплановано. Олег Скрипка запросив нас вдруге виступити на фестивалі «Країна Мрій» у місті Києві. І ми не змогли втриматись, щоб не поспівати, коли мали вільну годинку. Хоч надворі була зима, це не втримало людей від танців та співів. Ми познайомились з багатьма чудовими людьми, які нас надихнули продовжувати творити та знімати нові відео-роботи. Найкраще відбувається завжди неочікувано», - розповідає Нюта Окружко-Юкищ.

Солістка гурту «КОрпорація ОПтимізму» зазначає, що ні в одній з робіт гурту ще не відзначився вінницький фонтан, тому обов’язково у майбутньому має з’явитися у творчому добірку гурту.

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 2

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 3

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 4

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 5

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 6

Вінницький гурт грає на кольорових трубах-рекордсменах - фото 7

Вінниця.info, фото з соцмереж

 

title

title