29 січ. 2015 09:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

76

0

Вінницький кубок з футзалу, цього року буде розігруватися у трьох лігах

Вінницький кубок з футзалу, цього року буде розігруватися у трьох лігах

 Кубок міста з футзалу у Вінниці


Вінницький кубок з футзалу, цього року буде розігруватися у трьох лігах

 7 лютого стартує Кубок міста Вінниці з футзалу. З метою залучення якомога більшої кількості команд, цього року запропоновано розіграти Кубок у трьох лігах.

Про це повідомляє прес-служба ВМГО "Федерація футболу".

 Володарем Кубку міста Вінниці Другої ліги може стати команда, яка заявлена у Другій лізі чемпіонату міста з футзалу та команда, яка не заявлена у будь-яку лігу Чемпіонату (нова команда із складом учасників, які не заявлені до жодної з ліг).

 Володарем Кубку міста Вінниці Першої ліги може стати команда, яка заявлена у Першій та Другій лізі чемпіонату міста з футзалу. Цікаво буде спостерігати за рівнем команд різних підгруп Першої ліги та, можливо, побачити команди Другої ліги у боротьбі із сильнішими у класі.

 Володарем Кубку міста Вінниці з футзалу може стати команда, яка заявлена у Вищій, Першій та Другій лізі чемпіонату міста з футзалу або команда, яка не заявлена у будь-яку лігу чемпіонату (нова команда із складом учасників, які не заявлені до жодної з ліг). Фіналіст та володар Кубку міста отримають право представити Вінниччину на Елітному фіналі Аматорської футзальної ліги України.

 Кубок міста Вінниці з футзалу у всіх лігах проводитиметься за заочними листами команд з чемпіонату міста. Команди, що не беруть участі у Чемпіонаті складають окрему заявку за наданим примірником.

 Формат проведення розіграшу - кубковий. Складається із одного матчу, згідно сліпого жеребу. Команда, яка виграла, потрапляє до наступного етапу змагань.

 Список учасників Кубкових змагань формуватиметься до 5 лютого 2015 року.

ВИННИЦА.info