15 листоп. 2010 18:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

60

0

Вінницький міськвиконком "кинув" 3 тисячі на вуличну "дискотеку"

Вінницький міськвиконком "кинув" 3 тисячі на вуличну "дискотеку"

Виконавчий комітет Вінницької міської ради виділив з цільового фонду відновлення фасадів будинків, капітальний ремонт житлового фонду, інших будинків 3 тисячі гривен на встановлення звукових сигналів на пішохідних світлофорах


Вінницький міськвиконком "кинув" 3 тисячі на вуличну "дискотеку"

Виконавчий комітет Вінницької міської ради виділив з цільового фонду відновлення фасадів будинків, капітальний ремонт житлового фонду, інших будинків 3 тисячі гривен на встановлення звукових сигналів на пішохідних світлофорах.

Про це йдеться в рішення міськвиконкому №2425.

"Виділити з цільового фонду міської ради на відновлення фасадів будинків, капітальний ремонт житлового фонду, інших будинків, які є власністю територіальної громади міста та благоустрій міста головному розпоряднику коштів – управлінню енергетики, транспорту та зв’язку кошти в сумі 3000,00 грн. на встановлення звукових сигналів на пішохідних світлофорах", - йдеться у рішенні.

Це рішення прийняте "з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та в зв’язку з необхідністю встановлення звукових сигналів на пішохідних світлофорах" та на основі Положення про цільовий фонд міської ради на відновлення фасадів будинків, капітальний ремонт житлового фонду, інших будинків, які є власністю територіальної громади міста та благоустрій міста.

 

ВИННИЦА.info


0
0