19 лип. 2011 10:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Економіка
0

70

0

Вінницький Nemiroff посів 3-е місце серед провідних горілчаних брендів світу за версією британського видання Drinks International

Вінницький Nemiroff посів 3-е місце серед провідних горілчаних брендів світу за версією британського видання Drinks International

Попереду української компанії лише американський Smironoff та шведський Absolut


Вінницький Nemiroff посів 3-е місце серед провідних горілчаних брендів світу за версією британського видання Drinks International

Міжнародний бренд Nemiroff, яка належить Українській горілчаній компанії Nemiroff (Немирів, Вінницька область), за підсумками 2010 року посів третє місце серед найбільших горілчаних брендів світу за версією спеціалізованого видання Drinks International (Великобританія).

Про це повідомила прес-служба Nemiroff Холдінгу.

Згідно повідомлення, за підсумками 2010 року ТМ Nemiroff у рейтингу Світового Клубу Мільйонерів (World Millionaires Club), що публікується Drinks International визнана третьої у світі із показником реалізації 9,21 млн. кейсів (1 кейс дорівнює 9 літрам).

Перше місце із обсягом виробництва 24,3 млн. кейсів посіла горілка під ТМ Smironoff, що належить компанії Diageo plc (США), 2-ге місце у ТМ Absolut, що належить компанії V&S Group (Швеція) із обсягом виробництва 10,9 млн. кейсів.

 Вінницький Nemiroff посів 3-е місце серед провідних горілчаних брендів світу за версією британського видання Drinks International

"Традиційна почесна позиція у рейтингу найбільш популярних міжнародних брендів, підтверджує правильність і ефективність бізнес-моделі компанії Nemiroff. У 2006-2009 роках ми працювали над створенням платформи для подальшого розвитку. В результаті була створена система корпоративного управління відповідно до світової практики, де розділені операційний та стратегічне управління, вибудувана 100%-во прозора фінансова структура, впорядкована система дистрибуції на всіх ринках, розроблена єдина комерційна політика, збалансований портфель маркетинг-інструментів. Як наслідок, 2010 рік став найефективнішим і показовим в історії компанії Nemiroff: ми продовжували розширювати географію присутності, значно збільшили частку бренду як на національному, так і на зовнішніх ринках. Минулий рік став рекордним за обсягами продажів. Такі результати можливі, в першу чергу, завдяки ефективній роботі команди професіоналів. Сьогоднішній результат компанії - заслуга кожного її працівника", - підбиває підсумки президент Наглядової ради компанії Nemiroff Олександр Глусь.

Нагадаємо, що за підсумками 2010 року міжнародний бренд Nemiroff вийшов на позицію абсолютного лідера українського ринку горілки. Так, за даними "МЕМРБ-УМГ Моніторинг роздрібної торгівлі в Україні» (MEMRB*) в грудні 2010/січні 2011 р. частка Nemiroff в грошовому вираженні склала 18.2%, а у фізичному – 17,5% від загальноукраїнського обсягу ринку горілчаних виробів.

Довідка

The Drinks International Millionaires Club - щорічний світовий рейтинг алкогольних брендів, річний обсяг продажів яких перевищує один мільйон кейсів (1 кейс рівний 9 літрам). Рейтинг складається за категоріями: віскі, горілка, ром, кашаса, коньяк, бренді, соджу, сетю, лікери, джин, текіла, Біттер. Всі алкогольні бренди-учасники рейтингу діляться на Національні (90% продукції реалізується в одній країні), Регіональні (80% продукції реалізується в одному глобальному регіоні, що включає в себе кілька сусідніх країн) і Міжнародні (продукція реалізується, принаймні, у двох глобальних регіонах, при цьому не більше 80% в одному з них).

У складанні рейтингу, що проводиться незалежною дослідницькою компанією Euromonitor International, беруть участь понад 800 аналітиків з усього світу. Досліджуються алкогольні ринки 205 країн. Euromonitor International займається глобальними маркетинговими дослідженнями вже більше 35 років і є однією з найбільш шанованих міжнародних дослідницьких корпорацій.

Nemiroff Холдинг - один з найбільших світових виробників алкоголю, продукція якого поставляється в 72 країни світу. Виробничі потужності компанії: 2 лікеро-горілчаних заводу розташовані в місті Немирів (Вінницька область, Україна). Розлив продукції в Росії здійснюється на потужностях ВАТ "Лікеро-горілчаний завод "Ярославський» (входить у ФГУП "Росспиртпром"). У жовтні 2010 року міжнародний бренд Nemiroff почав розлив продукції в Республіці Білорусь на потужностях Республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал» (входить до структури концерну "Белгоспищепром»).

У структуру холдингу входять Керуюча компанія Nemiroff, Українська горілчана компанія Nemіroff, Дочірнє підприємство (ДП) "Алко Інвест», Торгове представництво Nemіroff у Росії й Торговельне представництво Nemіroff в Польщі, а також Nemiroff International з штаб-квартирою в Будапешті (Угорщина).

Асортиментний портфель продуктів під міжнародним брендом Nemіroff налічує 28 позицій. Основні торгові марки - "Українська медова з перцем», Nemiroff "Оригінальний», "Українська березова особлива», Nemiroff Premium і Nemiroff LEX.

ВИННИЦА.info


0
0