8 листоп. 2017 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

90

0

Вінницький рибоохоронний патруль шукає 15 патрульних

Вінницький рибоохоронний патруль шукає 15 патрульних

 Вінницький рибоохоронний патруль шукає 15 патрульних


Вінницький рибоохоронний патруль шукає 15 патрульних

  Держрибагентство розпочинає процес реформування органу рибоохорони на Вінниччині. В листопаді розпочався прийом документів до рибоохоронного патруля Вінницької області. До управління шукають 15 рибоохоронних патрульних, а також адміністративний персонал – головного спеціаліста сектору бухгалтерського обліку та звітності.

Про це Вінниця.info повідомляє Держрибагентство України.

Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації.

В 2017 році вперше за багато років держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи, йдеться про забезпечення патрульних паливно-мастильними матеріалами та сучасною технікою. Зарплата патрульних складатиме близько 9 тис грн.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:

1. Копія паспорта громадянина України;

2. Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3. Письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4. Копію (копії) документа (документів) про освіту;

5. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6. Заповнену особову картку встановленого зразка;

7. Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням.

Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: 21050, м. Вінниця, пров. Селянський,9 до 17.30, 22.11.2017 року включно.

За детальною інформацією звертайтесь за номером тел.: (0432) 67-12-34 або на електронну адресу [email protected]

Конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду і буде максимально прозорим та зрозумілим для суспільства.

Нагадаємо, відповідно до штатного розпису у Вінницькому рибоохоронному патрулі передбачено 15 патрульних. Вони будуть патрулювати водойми та проводитимуть рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевірятимуть діяльність рибалок-промисловиків та законність походження риби у точках продажу і на ринках, співпрацюватимуть з громадськістю.

Вінниця.info