13 верес. 2015 11:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

76

0

Вінницький СБУшник йде на вибори з «Нарконтролем»

Вінницький СБУшник йде на вибори з «Нарконтролем»

 Кого висунуть кандидатом у мери Вінниці поки що невідомо


Вінницький СБУшник йде на вибори з «Нарконтролем»

12 вересня у Вінниці голова партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов та лідер Громадської організації «15 громада» Василь Вовк підписали Меморандум про співпрацю.

За словами народного депутата Дмитра Добродомова, півроку тому партія закликала всі громадські організації та рухи на паритетних засадах приєднуватись до її лав – і «15 громада» відгукнулась .

У анонсі, розісланому прес-службою «Народного контролю», було зазначено, що Дмитро Добродомов представить присутнім кандидата від партії «Громадський рух «Народний Контроль» на місцевих виборах на посаду Вінницького міського голови. Проте це наразі залишилося таємницею.

Цікаво, що останнім часом у Вінниці потенційними кандидатами на посаду міського голови вважають і Василя Вовка, і Володимира Воловодюка.

Василь Вовк - екс-керівник Головного слідчого управління Служби безпеки України. У 2012 та 2014 роках Вовк балотувався в депутати Верховної Ради по мажоритарному округу №15 у Вінницькій області, проте обидва рази програвав вибори.

У 2012 році під час Парламентських виборів Василь Вовк був головним опонентом екс-губернатора Вінниччини Миколи Джиги на 15 виборчому окрузі (центр – місто Шаргород).

У 2014 «у битві» з Василем Вовком перемогу на цьому ж окрузі здобув керівник КСП «Перемога» з села Високе Томашпільського району та депутат Вінницької облради Іван Спориш.

Володимир Воловодюк - отаман Вінницького козацького полку імені Івана Богуна,  голова Вінницької обласної організації партії «Громадський рух «Народний контроль». 

Нагадаємо, що нещодавно в одному з інтерв’ю Володимир Воловодюк заявив про плани створювати осередки молодіжного крила політичної партії у вузах та училищах.

ВИННИЦА.info