14 груд. 2010 16:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

54

0

Вінницькій спортсмени-інваліди встановили сім рекордів України з пауерліфтингу

Вінницькій спортсмени-інваліди встановили сім рекордів України з пауерліфтингу

Також у 2010 році вінницькі спортсмени з обмеженими фізичними можливостями отримали три звання майстра спорту міжнародного класу


Вінницькій спортсмени-інваліди встановили сім рекордів України з пауерліфтингу

Вінницькій спортсмени з обмеженими фізичними можливостями встановили сім рекордів України з пауерліфтингу

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

За повідомленням, протягом двох років у Вінниці на базі дитячо-юнацької спортивної школи №2 діє відділення інвалідного спорту.

Спортсмени з обмеженими фізичними можливостями мають змогу готуватися до всеукраїнських та міжнародних змагань у спеціально обладнаному приміщенні, аби мати можливість заявити про Вінницю.

Завдяки наполегливій праці у 2010 році вінницькі спортсмени з обмеженими фізичними можливостями отримали три звання майстра спорту міжнародного класу та встановили сім рекордів України з пауерліфтингу.

В результаті активних тренувань спортсмени отримали право представляти Україну у складі Параолімпійської збірної на Параолімпіаді, яка проходила у 2008 році в Пекіні. Звідти вінничанин Микола Ливицький привіз бронзову нагороду, яку здобув у змаганнях по дзюдо, а Олена Войтко виборола п'яте місце з пауерліфтингу.

Заступник начальника комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Олександр Білінський зазначив, що таке відділення для спортсменів-інвалідів вперше в історії обласного центру створено саме на базі звичайної ДЮСШ. «Крім пауерліфтингу, люди з обмеженими фізичними можливостями мають змогу займатися на базі ДЮСШ №2 легкою атлетикою і шашками» - розповів О. Білінський.

ВИННИЦА.info

 


0
0