30 черв. 2015 14:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

119

0

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську

 «Золото» турніру розігрувалося в серії після матчевих пенальті


Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську

 27 червня у Слов’янську на стадіоні «Хімік» з нагоди святкування Дня Конституції України та Дня молоді відбулися товариські матчі з футболу між командами військовослужбовців, що дислокуються в місті та командами аматорів слов’янського футболу.

Про це інформує Слов’янська міська рада.

Військовослужбовців представляли 2 команди: команда військової частини 35 Національної гвардії України та команда спецпідрозділу «Ягуар» полку Національної гвардії України.

Від Слов’янська були представлені також 2 колективи, це збірна команда держслужбовців, основний склад якої складали особи місцевого самоврядування, працівники державних установ, правоохоронці, та команда «Феміда», яку представляли приватні підприємці, юристи, керівники підприємств, депутат Слов’янської міської ради.

Згідно жеребкування, у першому півфіналі грали команди військових – «Ягуар» та бійці військової частини 35. У другому півфіналі зустрілися «цивільні» - збірна команда держслужбовців та «Феміда».

Бійці підрозділу «Ягуар» впевнено переграли хлопців з команди військової частини 35, а от між командами держслужбовців та «Фемідою» відбувалася справжня боротьба, і долю матчу вирішила серія пенальті, де сильнішими виявилися гравці «Феміди».

У матчі за третє місце грали збірна команда держслужбовців та військовослужбовці В/Ч 35, де представники Слов’янська здобули вольову перемогу над військовими.

А окрасою спортивного свята, звичайно, став матч за перше місце де зустрічалися команда спецпідрозділу «Ягуар» полку Національної гвардії України та представники аматорського футболу Слов’янська – команда «Феміда». Як і очікувалося матч видався видовищний, динамічний та насичений миттєвими контратаками, чудовими сейвами воротарів та неперевершеними ударами в площину воріт з обох боків. По ходу гри слов’янці перемагали з рахунком 2:0, але військові зуміли перехопити ініціативу та провести дві вдалі контратаки, і як результат, фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 2:2 в основний час.

«Золото» турніру розігрувалося в серії після матчевих пенальті. Кожна команда прагнула перемоги, але витримка та вдача виявилася на стороні бійців «Ягуара», які і здобули перемогу з рахунком 5:3.

Всі команди нагороджені грамотами турніру, а команди військовослужбовців отримали на згадку про товариський матч і гостинність слов’янців чудові чайні чашки, які, сподіваємось, стануть приємним спогадом про сьогоднішню зустріч у скорому мирному житті.

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 2

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 3

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 4

 

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 5

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 6

Вінницький «Ягуар» переміг у футбольному матчі в Слов’янську - фото 7

ВИННИЦА.info, фото прес-служба Слов'янської міської ради