16 черв. 2015 14:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

83

0

Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань

Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань

 Вінницький «Ягуар» поділився враженнями від навчань з американцями 


Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань

 Військовослужбовці Калинівського полку оперативного призначення повернулися із довготривалих двомісячних навчань «Fearless Guardian – 2015», які проходили на Яворівському полігоні.

Про це інформує прес-служба Нацгвардії.

Протягом навчать бійці випробували свої можливості, перейняли неоцінений передовий досвід у ведені тактичних дій різних видів бою, надання першої невідкладної медичної допомоги при різних пораненнях за міжнародними стандартами, опанували навички у користуванні новітніми зразками озброєння та удосконалили свою фізичну витривалість.

За підсумкам навчань відмічається високий рівень злагодженості, організованості та чіткості взаємодії між підрозділами при вирішені навчально-бойових завдань. Кращі військовослужбовці та навчальні підрозділи були заохочені.

На території військової частини особовий склад зустрічали рідні, близькі та друзі. Особливо своїх татусів виглядала малеча.

Теплі обійми, посмішки на обличчях зустрічаючих. Невдовзі їх чекає відпочинок після напружених навчань.

Бійці згадують: «Було важко, напружений графік тренувань та навчань, теорія та практичні дії, постійне фізичне навантаження. Крім денних навчань ще і нічні, умови приближені до бойових, але це тільки навчання. Майже всі вже побували на Сході України в зоні АТО і з більшою впевненістю готові приступати до бойових завдань на захист нашої Батьківщини»

Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань

Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань - фото 2

Вінницький «Ягуар» повернувся з американських навчань - фото 3

ВИННИЦА.info