6 жовт. 2010 12:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

16

0

Вінницький злочинець 9 років грівся на Середземному морі

Вінницький злочинець 9 років грівся на Середземному морі

У Вінницю доправили підозрюваного у грабежі та вимаганні коштів, який 9 років переховувався в Іспанії


Вінницький злочинець 9 років грівся на Середземному морі

До вінницького слідчого ізолятора доправили підозрюваного у грабежі та вимаганні коштів, який 9 років переховувався в місті Аліканте Королівства Іспанії.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, в січні 2001 року затриманий вінничанин разом з двома подільниками увірвавшись до будинку знайомого у м. Вінниці, вимагали 10 гривень, які , начебто, він був винен. Побивши господаря помешкання, злочинці забрали все, що знайшли цінного.

Через деякий час вони знову прийшли до будинку своєї жертви, вимагаючи в нього гроші в сумі 600 доларів США. Нападники пригрозили, що якщо потерпілий відмовиться віддати їм вказані кошти, то може попрощатися з життям.

Побоюючись, що злочинці реалізують свої погрози, чоловік зібрав 150 доларів. Хоча вимагачі затребували значно більшу суму, прийшовши чергового разу по гроші, вони задовольнилися тим , що було. Тоді потерпілий звернувся за захистом в правоохоронні органи.

Міліція встановила особи підозрюваних, їх оголосили у всеукраїнський а згодом у міждержавний розшук.

43-річного вінничанина, який тривалий час проживав у Іспанії, працював різноробочим, затримали у місті Аліканте через 9 років. З червня цього року тривала процедура екстрадиції в Україну.

До суду затриманий перебуватиме у слідчому ізоляторі.

 

ВИННИЦА.info


0
0