24 верес. 2016 19:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

50

0

Вінницького травматолога взяли на хабарі

Вінницького травматолога взяли на хабарі

 Наразі проводяться першочергові слідчі дії


Вінницького травматолога взяли на хабарі

 Вінницькою місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками слідчого підрозділу міського відділу Національної поліції та УСБУ у Вінницькій області викрито та затримано «на гарячому» ортопеда-травматолога однієї з лікарень області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Останній вимагав і отримав у пенсіонера та інваліда 2 групи неправомірну вигоду у розмірі 2 тис доларів США та 8 тис гривень за сприяння в організації та проведенні операції по заміні тазобедреного суглобу.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне встановлення обставин події, а також готується письмове повідомлення затриманій особі про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Довідка: ч. 4 ст. 368-4 КК України (одержання особою, яка провадить професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням наданих йому повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною.

Вінниця.info