30 лип. 2010 17:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

21

0

Вінницьку владу "закатують" в асфальт

Вінницьку владу "закатують" в асфальт

у дворі обладміністрації оновлюють асфальтне покриття та обрізають дерева

 


Вінницьку владу "закатують" в асфальт

П’ятничного ранку двір адміністративної будівлі Вінницької облдержадміністрації було не впізнати. І це не дивно, адже з моменту введення в експлуатацію будівлі подвір’я не бачило такого скопичення спеціалізованої дорожньо-ремонтної техніки та робітників-дорожників.

Виявилось. Поки значна частина обласних чиновників перебуває у відпустках, у дворі обладміністрації вирішено зробити косметичний ремонт прилеглої території.

Зважаючи на те, що "владне" подвір’я не має таких значних ушкоджень, як більшість доріг області, роботи із асфальтування ведуться дуже швидко й напевно до кінця дня будуть завершені. Окрім того, одночасно з асфальтуванням будуть значно "причепурені" зелені насадження у дворі обладміністрації.

Зазвичай, такі масштабні та швидкі ремонти у нас робились напередодні візиту когось із перших осіб держави, але шанси, що зараз до нас нагрянуть керівники держави дуже незначні, адже Президент Віктор Янукович вже другий тиждень перебуває у відпустці в своїй резиденції у кримському Форосі. Так само відпочиває і голова Верховної Ради Володимир Литвин, а із сьогоднішнього дня до владного відпочинку долучиться й прем’єр-міністр Микола Азаров.

Хоча не виключено, що таким "причепурінням двору" обласні чиновники вирішили зробити приємний сюрприз губернаторові Вінниччини Миколі Джизі, який вже другий тиждень перебуває у відрядженні й має повернутися у Вінниці у вівторок. Адже, як би там не казали, а керівнику області буде приємно дивитись на подвір’я у робочий час, і не соромно приймати урядові та закордонні делегації в приміщенні обладміністрації.

На цілком логічне запитання, звідкіля гроші на ремонт "владного двору", зважаючи на те, що тиждень тому депутати облради латали бюджетні дірки за рахунок позапланових надходжень, заступник голови облдержадміністрації Роман Аксельрод пояснив, що роботи із наведення ладу у дворі обласної влади ведуться без залучення коштів бюджету, але у той же час не назвав мецената, який фінансує ремонт. "Подвір’я обладміністрації вже кілька десятків років не знало ремонту, але його все одно треба було проводити, щоб підтримувати його у неаварійному стані", - зазначив заступник губернатора.

Серед експертів-психологів є думка, що гарний вигляд з робочого вікна позитивно впливає на ефективність праці. Наскільки ефективним виявиться це оновлення двору на роботу обласних чиновників ми будемо уважно слідкувати, тим паче, що наближаються  місцеві вибори, результати яких будуть красномовною оцінкою діяльності як влади, такі опозиції.

Вінницьку владу "закатують" в асфальт

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 2

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 3

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 4

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 5

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 6

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 7

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 8

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 9

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 10

 

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 11

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 12

 

Вінницьку владу "закатують" в асфальт - фото 13

 

Юрій Басюк, ВИННИЦА.info

 


0
0