14 трав. 2016 13:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

98

0

Вінниця і Руставі стануть побратимами

Вінниця і Руставі стануть побратимами

 Замість російських міст, Вінниця матиме місто-побратима в Грузії 


Вінниця і Руставі стануть побратимами

 14 травня заступник міського голови Вінниці Ігор Корольчук та заступник мера Руставі Лаша Лобжанідзе підписали Протокол намірів про встановлення дружніх відносин між м. Вінницею (Україна)та м. Руставі (Грузія).

«Бажання жити по-європейськи це один з факторів, які об’єднують грузинський та український народ. Ми високо цінуємо підтримку, яку дав грузинський народ під час Майдану 2013 - 2014 року та протягом останніх двох років. Впевнений що підписання даного документу відкриє нові етапи взаємовідносин наших народів, і найголовніше дасть користь для наших громад», - говорить Ігор Корольчук.

«Підписання договору про співпрацю між Вінницею та Руставі є дуже важливим аспектом нашої подальшої співпраці. Сподіваюсь, що ми розвиватимемо наші дружні відносини, будемо обмінюватись досвідом. Для нас є важливим ваш досвід в розвитку транспортної інфраструктури. Ми вітаємо вас зі святом і дякуємо за запрошення в участі», - сказав Лаша Лобжанідзе.

Нагадаємо, в мерії вирішили припинити співпрацю з містами-побратимами Вінниці з Російської Федерації (Липецьк, Іжевськ і Невський район (Санкт Петербург).

Вінниця і Руставі стануть побратимами

Вінниця і Руставі стануть побратимами - фото 2

Вінниця і Руставі стануть побратимами - фото 3

Вінниця і Руставі стануть побратимами - фото 4

Вінниця і Руставі стануть побратимами - фото 5

ВИННИЦА.info