15 квіт. 2016 13:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

154

0

Вінниця купила два новенькі автобуси

Вінниця купила два новенькі автобуси

 Вінницька транспортна компанія поповнила автопарк двома автобусами 


Вінниця купила два новенькі автобуси

 12 квітня КП «Вінницька транспортна компанія» уклала угоду з ТОВ «АТП Слободянюк» на купівлю двох автобусів середньої місткості, що працюють на газовому паливі.

Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

За два автобуси ВТК заплатить 3,3 млн. гривень. За умовами договору, продавець повинен поставити автобуси протягом 60 днів з дня укладення договору.

ТОВ «АТП Слободянюк» вінницьке підприємство знаходиться у Вінниці на вул. Салтикова-Щедріна, 112. Ще одним учасником конкурсних торгів було підприємство з Черкас - ТОВ «Автоград-2007», їх цінова пропозиція виявилась на 180 тис. гривень дорожчою і складала 3,48 млн. гривень.

Яку марку автобусів купила ВТК невідомо, але в технічних вимогах було зазначено, що транспортні засоби повинні бути не раніше 2015 року випуску, з низькою підлогою та пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями. Пасажиромісткість автобусів – 35 місць з них – 15 для сидіння, в тому числі для інвалідного візка.

Як відомо, мер Вінниці Сергій Моргунов повідомляв про намір купити для міста 4 нових автобуси середньої місткості та анонсував про відкриття нового автобусного маршруту.

ВИННИЦА.info