28 верес. 2015 17:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

51

0

Вінниця придбала 14 транспортних засобів для прибирання міста

Вінниця придбала 14 транспортних засобів для прибирання міста

вінницький автопарк поповнився 14 автівками для прибирання


Вінниця придбала 14 транспортних засобів для прибирання міста

 У 2015 році автопарк комунальних підприємств поповнився 4 міні-тракторами з зимовим обладнанням, 2 комплекти для літнього прибирання на автомобілі «Глобус», автовишками, сміттєвозом тощо. Загалом продовж року придбано 14 одиниць спеціалізованої техніки та обладнання, що підсились роботу служб по прибиранню території міста. 

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

 «У цьому році місто придбало автовишку та трактор для навісного пристрою викорчовування пнів, які використовуються у МКП «Вінницязеленбуд». Також закупили сміттєвоз для КУП «ЕкоВін», автовишку для МКУП «Міськсвітло» та автокатафалк для КП «Комбінат комунальних підприємств», – каже начальник відділу департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Для КП «Вінницьке шляхове управління» в цьому році було закуплено два міні-причепи, два комплекти для автомобілів «Глобус» для літнього прибирання вулично-шляхової мережі та чотири міні-трактори з зимовим обладнанням для очищення тротуарів. А також, РП-1300 для посипки тротуарів протиожеледними матеріалами.  Це розподілювач для розсипання солі та інших протиожеледних матеріалів на тротуарах і міжквартальних проїздах. Його використовують для запобігання появі голольоду та ущільненого снігу в проблемних місцях і, як наслідок, різко знижує травматизм.

ВИННИЦА.info