24 берез. 2015 15:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

98

0

Вінниця забезпечила житлом родини трьох учасників АТО

Вінниця забезпечила житлом родини трьох учасників АТО

 Загалом в Україні 77 родин загиблих військовослужбовців - учасників АТО потребують поліпшення житлових умов


Вінниця забезпечила житлом родини трьох учасників АТО

 Міністерством оборони України спільно з місцевою владою проводиться робота із забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців - учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов. За рахунок Вінницької міськради житлом забезпечено три родини військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Начальник відділу соціальної політики Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони України Сергій Кучеренко зазначив, що з фондів Міноборони забезпечено житлом 13 сімей загиблих військовослужбовців. 5 сімей вже забезпечено житлом за рахунок місцевих органів влади: три Вінницькою та дві Одеською міськрадами. За рахунок коштів державного бюджету забезпечено 31 сім’ю.

Загалом в Україні 77 родин загиблих військовослужбовців - учасників АТО потребують поліпшення житлових умов.

Крім того, Державним бюджетом України на 2015 рік передбачена бюджетна програма на забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в АТО або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок у сумі 63,9 млн. гривень. За ці кошти орієнтовно можна придбати близько 200 квартир.

Нагадаємо, Міноборони має намір протягом 2015 року у Вінниці та Вінницькій області закупити 40 квартир на вторинному ринку та 90 квартир – на умовах пайової участі для забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ, в тому числі й учасників АТО та членів їхніх сімей.

ВИННИЦА.info